NETA DE JOAN MANUEL SERRAT

Candela Serrat i Daniel Muriel, pares d'una nena

L'actriu ha anunciat la bona nova amb una tendra imatge a Instagram

zentauroepp54040056 gente200708190520

zentauroepp54040056 gente200708190520

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Candela Serrat i Dani Muriel han donat la benvinguda aquest dimecres a la seva primera filla. De nom per a la nounada han escollit Mérida, a qui han presentat en una tendra imatge en la qual s’aprecien les mans de la família al complet.

 «Com no podia ser de cap altra manera vas arribar el 4 del 7. Gràcies vida pel regal més bonic que ens han fet mai. BENVINGUDA MÉRIDA. Tant amor, tan bonic, tan meravellós, tant...», ha escrit l’actriu, de 33 anys.

Fa uns dies, la intèrpret anunciava que el moment era molt a prop. "La próxima que nos veamos probablemente ya seremos tres", dijo a sus familiares y amigos, con los que no ha podido compartir sus últimos meses de embarazo debido a la crisis del coronavirus.

 «Ha sigut una pena que no ens hagueu pogut veure créixer i crear mil coses noves aquests mesos. Ni que sentíssiu com es mou, o ens ajuntéssim per a una ‘Babyshower’ o només per asseure’ns junts a buscar l’anhelada Vitamina D. Però som uns privilegiats en aquesta situació perquè estem sans i tranquils», va afegir al costat d’una foto de la passada edició dels Premis Goya. 

Notícies relacionades

El passat mes de novembre, Joan Manuel Serrat, pare de Candela, va avançar en una entrevista que anava a ser avi, però no va donar més detalls perquè hi havia una «promesa de secret familiar». Un parell de mesos més tard, al gener, la seva filla confirmava que anava a ser mama. «Cigonya a nosaltres...», escrivia amb il·lusió l’actriu. «La trama es complica, la tribu creix o quines ganes tenia d’explicar-ho» van ser algunes de les frases que acompanyaven la instantània. 

La parella d’actors es va conèixer en el rodatge de la sèrie ‘Seis hermanas’ (2016)  de TVE, i tres anys després, el juny de 2019, es van casar a Menorca.