AMB CANOTIER

Joaquín Sabina i Jimena Coronado publiquen la foto del seu casament

La parella es va casar dilluns en un jutjat de Madrid amb les seves filles, Marlaska i Serrat d'acompanyants

zentauroepp53938936 gente joaquin sabina instagram200630163133

zentauroepp53938936 gente joaquin sabina instagram200630163133

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de 25 anys junts, Joaquín Sabina i Jimena Coronado han fet el pas. La parella s’ha casat en secret aquest dilluns al matí al jutjat del carrer Pradillo de Madrid. Els ha casat el ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska, i amb Joan Manuel Serrat, de padrí. 

El cantautor portava un vestit blau, barret de palla i vambes. La nòvia, per la seva banda, compartia el ‘look’ informal i també portava un vestit blau amb sandàlies planes. Tots dos, això sí, protegits per les ja imprescindibles mascaretes. Després del casament la parella va compartir una foto a Instagram 

 

Els últims mesos han sigut complicats per a Sabina, que va haver de ser intervingut després de patir, el 12 de febrer, una caiguda des de l’escenari durant un concert a Madrid, i després d’un confinament en què la seva salut li exigia extremar les precaucions.

Vaig acotar el cap i en vers...

Va ser el novembre passat quan Serrat revelava que el seu amic havia demanat matrimoni a la seva parella. El cantautor va revelar el ‘secret’ en el programa argentí ‘Teleshow’, on va anar amb Joaquín. Quan la presentadora li va preguntar per l’últim moment en què havia sentit una gran alegria, el català va respondre: «Quan li va demanar per casar-se a la Jimena, ho vaig veure, es va agenollar i li va regalar un anell... va ser tan bonic». Sabina, sense ocultar la seva emoció, va confirmar que les paraules del seu amic eren certes i que Jimena «s’ho mereixia». «Sí, sí... Jo tinc 70 anys, el dia que la Jime en va fer 50, vaig acotar el cap i en vers...», va explicar entre rialles. 

La parella es va conèixer el 1999 durant una entrevista en una habitació de l’Hotel Sheraton de Lima. Ell hi anava com a entrevistat i ella com a reportera gràfica. Des d’aleshores la parella no s’ha separat. Tots dos viuen a Madrid, on el cantant jaenès ha estat convalescent després de la caiguda en un concert a Madrid.

Notícies relacionades

Per a Sabina és el seu segon matrimoni després de donar-se el «sí, vull» amb Isabel Oliart, filla de l’exministre d’Indústria d’UCD Alberto Oliart. Fruit d’aquella relació van néixer les seves filles: Carmela i Rocío.

En una recent entrevista amb Jordi Évole durant el confinament, el jaenès explicava que quan torni als escenaris serà amb nou material i en solitari.