A MADRID

Carmen Cervera i el seu fill Borja, absents al funeral de Manolo Segura

Fonts pròximes asseguren que la baronessa continua confinada a la seva casa d'Andorra amb les seves filles bessones

25/06/2020 Manolo Segura, en una de sus últimas imágenes

25/06/2020 Manolo Segura, en una de sus últimas imágenes / EUROPA PRESS (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tot i que era una de les imatges més esperades, finalment ni Carmen Cervera ni el seu fill Borja han anat al funeral de Manolo Segura, que va morir als 77 anys d’un càncer.

La seva exdona Paz Pastor ha explicat a la revista ‘¡Hola!’ que, malgrat l’absència dels dos, mare i fill n’han estat molt pendents en tot moment». Borja Tita han estat molt pendents, l’estimen moltíssim», ha declarat.

Confinada a Andorra

Es desconeixen els motius que han impedit a Borja acomiadar-se del seu pare biològic. No obstant, fonts pròximes a la baronessa asseguren que té por del contagi per coronavirus, i continua confinada a la seva casa d’Andorra amb les seves filles bessones, Sabina i Carmen.

Borja i la seva mare, Carmen Cervera s’han convertit en involuntaris protagonistes al funeral de Manolo Segura. I és que la seva absència ha sigut d’allò més comentada, ja que mare i fill mantenien una relació molt estreta amb el càntabre.

Aquest matí, tan sols Paz Pastor i diversos amics pròxims del publicista han acudit al tanatori de Tres Cantos per assistir a la incineració del pare de Borja Thyssen.

Notícies relacionades

Segura va ser un dels grans amors de joventut de Tita Cervera, i a més de ser el pare biològic del seu fill Borja, van mantenir una inalterable amistat al llarg dels anys. I és que era d’allò més habitual veure la baronessa Thyssen acompanyada de l’empresari i de la seva dona Paz Pastor en diferents sortides i viatges.

 

Temes:

Tita Cervera