David Beckham, entre la cuina, el camp i Miami

El marit de Victoria Adams negocia un espai culinari amb la BBC i Netflix mentre prepara les maletes per anar a Miami

zentauroepp53764774 gente imagen campestre de david beckham de su instagram200615180908

zentauroepp53764774 gente imagen campestre de david beckham de su instagram200615180908

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

¿Quina transformació la de David Beckham? La seva retirada del futbol va venir amb la seva incursió descarada en els negocis i sembla que com a home anunci no hi ha res que se li resisteixi. Als seus 45 anys continua conservant aquest encant que barreja trets canalles i familiars. Té la seva pròpia línia de cosmètics inspirada en les antigues barberies i la seva pròpia marca de roba, promociona els rellotges Tudor, un whisky i ara li vol donar sortida a una altra de les seves aficions, la cuina. 

El marit de Victoria Adams negocia amb la BBC i Netflix el seu propi programa de cuina, segons avançava fa uns dies el tabloide ‘Daily Mail’. Seria semblant al que fa anys que fa, i amb enorme èxit, el seu gran amic, el popular Gordon Ramsay. De fet, l’exfutbolista ja ha anat alguna vegada a ‘The F World’, l’espai del prestigiós xef britànic. L’espai de la productora de Beckham, anomenada Studio 99, seria molt interactiu, s’espera que hi anessin apareixent convidats especials i que es pogués emetre a finals d’aquest any o principis del 2021.

Aquesta passió pels fogons de David Beckham no és d’ara. Aprofita els seus viatges per aturar-se als millors restaurants. Per exemple, ha deixat constància de la seva visita a Istanbul a un dels xefs més influents de les xarxes socials, el turc Salt Bae, propietari de Nusr-Et, una cadena de ‘steakhouses’. 

Però la seva estimació per la cuina ha quedat molt patent durant aquestes setmanes d’aïllament. L’anglès ha compartit diversos vídeos en directe i ‘stories’ a Instagram en què mostrava el pas a pas d’algunes de les seves receptes, per exemple, el ‘brownie’ o pastís de Nutella, «berenars d’allò més dolços per a tota la família». A la cuina de vegades també l’acompanyen la seva mare i els seus fills, des de la petita Harper al més gran, Brooklyn. 

Notícies relacionades

L’exfutbolista ha passat tot aquest temps a la seva casa rural dels Cotswolds, amb la seva dona i els seus tres fills menors. Una vivenda, per cert, on han demanat permís per instal·lar una caseta de seguretat i un túnel subterrani, una cosa que ha emprenyat els veïns. «Les granges no haurien de tenir casetes de seguretat. Això està fora de lloc», deia un d’ells. I és que tant David com Victoria Beckham no s’han agafat a broma l’onada de robatoris que s’està produint en els últims temps a futbolistes i estrelles d’Anglaterra.

Però el deure crida Beckham. L’última gran aventura empresarial de l’exjugador del Reial Madrid, del Manchester United i del Galaxy de Los Angeles va ser l’adquisició de la franquícia de l’Inter de Miami per impulsar el futbol als Estats Units. Així que s’acosta una distanciament en la família en què ja furguen els tabloides anglesos. Pel que sembla, Victoria, amb la seva firma de moda, no vol deixar el Regne Unit. I a sobre hi ha l’escola dels petits. Això sí, quan vagin a Miami no tindran problema d’allotjament. Els Beckham també són propietaris d’un apartament en un dels edificis més ‘trendy’ de la ciutat, a la zona de Brikel, amb tots els luxes possibles, inclòs heliport al terrat. 

Temes:

David Beckham