va néixer dissabte

Malú i Albert Rivera abandonen l'hospital amb la seva filla Lucía

La cantant confessa que el part va ser fenomenal tot i que va acabar cansada ja que va durar moltes hores

L'expresident de Ciutadans va estar present al part, «una de les coses més emocionants de la seva vida»

Es llegeix en minuts

Europa Press

Després d’ingressar la matinada de divendres a dissabte a l’Hospital HM Puerta del Sud de Móstoles, Malú donava a llum al migdia la seva primera filla amb Albert Rivera. Hem estat tot el confinament pendents de la cantant i de la seva parella per no perdre’ns ni un sol detall d’aquest embaràs.

L’artista ha estat molt activa a les xarxes socials, penjant publicacions de les activitats que feia i una de les coses que ha pregonat als quatre vents ha sigut la cançó que ha dedicat a la seva filla, ‘Tejiendo alas’.

La cantant ha sortit aquest matí de l’hospital acompanyada de la seva parella, Albert Rivera, lluint un somriure d’orella a orella. Una vegada fora, la cantant i el polític han agraït a tota la premsa que estava allà haver estat en tot moment atents al naixement de la seva filla Lucía.

Notícies relacionades

Malú ha confessat que el part va ser fenomenal, tot i que va acabar cansada ja que va durar moltes hores. Per la seva banda, Albert Rivera ha explicat que va poder estar present en el part i que ha sigut una de les coses més emocionants de la seva vida. També, ha assegurat que la seva filla Daniela està encantada amb el naixement de la seva germaneta, i que aviat podrà disfrutar d’ella.