EL MES DEL 'PRIDE'

Cara Delevinge: «Sempre seré pansexual»

L'actriu i icona LGTBI és portada de la revista 'Variety'

lmmarco49242862 cara delevingne participates in the amazon prime video  carn200605103731

lmmarco49242862 cara delevingne participates in the amazon prime video carn200605103731 / Richard Shotwell

2
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

Aquest mes de juny Cara Delevingne serà una de les cares famoses de l’orgull LGTBI, en el seu cas proclamant als quatre vents el seu pansexualitat. La model i actriu britànica, de 27 anys, ha reprès el seu activisme, si és que alguna vegada el va deixar. I si a Instagram apareix clamant justícia per l’assassinat de George Floyd i afegint-se a l’onada antiracista, en una entrevista per a la revista ‘Variety’ explica com li agrada sentir-se atreta per una persona, sense importar el seu sexe.

 

«El que passa amb mi és que canvio molt. Em sento diferent tota l’estona. Alguns dies, em sento més femenina. Altres dies em sento més com un home. Crec que sempre seré pansexual. M’enamoro de la persona i ja està. M’atreuen les persones», afirma la jove, que ja havia parlat de les seves preferències ‘genderless’ en el passat.

L’abril passat, Delevinge, que a més de pel·lícules ha desfilat per a les millors firmes de luxe, deixava enrere la seva relació de dos anys amb l’actriu nord-americana Ashley Benson. Fins i tot alguns mitjans nord-americans van assegurar que s’havien casat en un cerimònia privada a Las Vegas. La notícia de la ruptura va sorprendre els seus fans perquè se les havia vist molt efusives celebrant Sant Valentí.

La protagonista de la sèrie ‘Carnival Row’ juntament amb Orlando Bloom, assegura a la revista ‘Variety’ que no va tenir la necessitat de sortir «de cap armari», tot i que no sempre es va mostrar tal com era, ja que va créixer al si d’una família anglesa «una mica passada de moda». Va ser, recorda, una època complicada : «No volia disgustar la meva família. Això em feia sentir infeliç i deprimida. Quan no acceptes una part de tu i no l’estimes, és com si no estiguessis vivint la teva vida». 

Trobada amb Weinstein

Delevigne també recorda com una cosa tempestuosa el seu aterratge a Hollywood i la trobada amb el productor Harvey Weinstein, que va marcar els inicis de la seva carrera. «Harvey va ser una de les persones que em va dir que no podia estar amb una dona i també ser actriu. Havia de tenir al costat algú amb barba. Aquesta idea ja l’havia sentit abans i em vaig desanimar molt. ¿He de fingir que estic amb algú tot i que no l’estimi? Com més em van empènyer a actuar d’aquesta manera, més me n’adonava que necessitava anar cap a l’altra banda» diu.

L’actriu és la imatge d’una col·lecció de roba i complements per a la firma Puma amb motiu del ‘pride’, la festa de l’orgull LGTBI, que aquest estiu no viurà les grans manifestacions d’altres anys a causa de la pandèmia de la Covid-19. Són peces amb els colors de l’arc de Sant Martí i una part de les vendes, el 20%, servirà per recolzar a organitzacions benèfiques LGTBI com The Trevor Project i Mind Out.

Notícies relacionades

 

I mentre segueix a l’espera que es reprengui el rodatge de la segona temporada de la sèrie ‘Carnival Row’, que va aturar la seva producció al març a causa de la propagació de Covid-19. En aquest univers de fantasia retrofuturista ella, amb les seves ales de colors, interpreta Vignett, una fada oportunament pansexual.