13 jul 2020

Anar al contingut

demanda judicial

El fill de Carlos Baute li reclama una pensió de 1.400 euros

El jove, que viu a Baeza, es troba sense recursos econòmics

EL PERIÓDICO

El fill de Carlos Baute li reclama una pensió de 1.400 euros

EUROPA PRESS

Al cantant veneçolà Carlos Baute (46 anys) li ha sorgit un nou conflicte judicial amb el seu fill gran, José Daniel, que resideix a Baeza (Jaén) i que li reclama una pensió alimentària.

Així ho ha confirmat l’advocat del noi, Fernando Osuna«El jutge requereix el cantant Carlos Baute perquè en 10 dies es defensi en el judici d’aliments promogut pel seu fill José Daniel Baute».

El lletrat també aclareix que «aquesta demanda és diferent dels danys morals al seu dia requerits. La demanda es basa en abús de dret per part del seu pare. La pensió d’aliments és una obligació dels pares»

Tot i que José Daniel Baute és major d’edat i tot i que tingui 31 anys, el seu advocat defensa que : «És un deure dels progenitors ajudar econòmicament els seus fills, tot i que arribin a la majoria d’edat. Aquesta obligació subsisteix mentre els fills no tinguin la possibilitat de proveir per si mateixos les seves necessitats».

Pensió de 1.400 euros

La quantia requerida al marit d’Astrid Klisans és bastant significativa, segons la documentació aportada: «La pensió d’aliments és una obligació dels pares i un dret essencial dels fills, és per això que el meu mandant requereix la quantitat de 1.400 euros», especifica la demanda.

Baute té tres fills més, fruit del seu matrimoni amb AstridÁlisse, que complirà un any; Lienne, que aquest anys en compleix tres, i Markuss, que en compleix quatre.

Temes: Fills