Ana Milán defensa el seu fill, criticat per seguir Vox

L'actriu, que assegura que a casa seva hi ha lliure pensament, diu que Marco Morales, de 18 anys, també té a Twitter Pedro Sánchez i Amancio Ortega

ialvarez50349333 10 10 2019 ana mil n  europa espa a sociedad  josefina blanc200528121127

ialvarez50349333 10 10 2019 ana mil n europa espa a sociedad josefina blanc200528121127 / JOSEFINA BLANCO EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

L’actriu Ana Milán ha sortit en defensa del seu fill Marco, de 18 anys, després que es convertís en viral que segueix el partit Vox. Algú en va fer captures i la notícia va córrer com la pólvora. Milán, que ha recordat que l’adolescent també segueix Pedro Sánchez, ha assegurat que vol que l’adolescent visqui en una casa de lliure pensament.

Milán, que és molt activa a les xarxes i regala vídeos divertits als seus seguidors, es va mostrar aquesta vegada molt aïrada en un vídeo que ha penjat: «Sincerament, Marcos té 18 anys i no ha votat mai. Ahir algú amb ganes de fer mal va intentar entrar en una absurda polèmica amb una cosa en la qual no entraré mai». I continuava: «És un nen de 18 anys, és un noi encantador, ple de noblesa. Que és cert que segueix Vox, que és cert que segueix Pedro Sánchez, que és cert que segueix Amancio Ortega i no és multimilionari».

Futbolista del Las Rozas

Notícies relacionades

L’actriu d’Amar es para siempre i El tiempo entre costuras i exconcursant de Masterchef celebrity, també va voler deixar clar quins són els valors que es respiren a casa seva: «L’únic que pretenc és que el meu fill visqui en una casa de lliure pensament on tots ens puguem expressar: com som, qui som, en què pensem i debatre, mai fer-ho des de l’insult, des de la violència i des de l’agressivitat. Això no ho faré», concloïa.

Marco Morales és fruit de la relació de l’actriu amb l’actor i cantant Paco Morales. Actualment és porter de futbol a l’equip de Las Rozas, a Madrid. El jove, que ha heretat l’atractiu de la seva mare, no és gaire habitual d’Instagram però sí que comenta les publicacions de la seva mare, cosa que li ha valgut fer-se amb més de 7.000 seguidors.