professional amb estrella

María Casado explica el seu 'fitxatge' per Antonio Banderas

La periodista s'incorpora a la productora de l'actor, després de 14 anys a TVE

zentauroepp53465292 19 05 2020 el actor antonio banderas y la periodista mar a c200521165318

zentauroepp53465292 19 05 2020 el actor antonio banderas y la periodista mar a c200521165318 / TEATRO SOHO CAIXABANK

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

María Casado s’ha convertit en la protagonista del moment. La periodista catalana ha dit adeu a la seva etapa a Televisió Espanyola després de 14 anys i ha fitxat per la nova productora audiovisual d’Antonio Banderas. Un projecte d’allò més especial que li va arribar després del seu comiat amarg de Las mañanas de La 1, fa uns dies.

En una entrevista amb la cadena SER, la presentadora ha explicat com va rebre la trucada de Banderas: «Quan va sortir la notícia, ell em va trucar. El primer que em va preguntar és com estava, després què havia passat i el tercer que em va dir és: ‘Dona’m cinc minuts i et torno a trucar, que crec que tinc una cosa per a tu’».

Va ser llavors quan l’actor malagueny li va oferir posar-se a càrrec d’aquesta nova productora que neix sota l’empara del seu projecte al teatre Soho de Màlaga: «Quan m’ho va explicar no vaig dubtar. Al final tenia la sensació que estaria on m’estimaven, que és aquí a Màlaga». Una oferta que li va arribar en el moment perfecte i que ha culminat una excel·lent relació entre Casado i Banderas.

Adeu a RTVE

Notícies relacionades

L’actor i la presentadora es coneixen des de fa diversos anys, per això aquest projecte està carregat de positivitat i energia: «Buscarem històries amb pell. El ventall és ampli i tenim temps per fer moltes coses. Començarem de zero, però la veritat és que ja tenim diversos projectes a sobre de la taula», va afirmar Casado.

Després de passar pel Telediario de cap de setmana59 segons i El debate de La 1, el setembre del 2016, Casadp abandona el programa Los desayunos de TVE, després de quatre anys com a presentadora, per presentar i substituir la periodista Mariló Montero al capdavant de la nova temporada de La mañana de La 1, programa que presenta durant quatre anys, fins que la direcció de TVE decideix substituir-la. Així, el 15 de maig passat, la periodista es dirigia  l’audiència amb un breu i emocionat: «Família, que passin un molt bon cap de setmana. Cuidin-se. Jo només els vull dir que els estimo molt i fins sempre», un adeu amb què tanca, de moment, la seva trajectòria a l’ens públic