Rosalía conquista la portada d''Elle' als EUA com l'artista de l'estiu

Des de Miami confessa que l'impacte més gran del confinament ha sigut «haver de parar de cop»

zentauroepp53469025 rosalia200519194322

zentauroepp53469025 rosalia200519194322 / Hachette Filipacchi Media U S

2
Es llegeix en minuts
Efe

La cantant espanyola Rosalía va ser l’artista elegida per la versió nord-americana de la revista ‘Elle’ per protagonitzar la seva portada de l’edició de l’estiu, a més de dedicar-li el reportatge central del número per aprofundir en la visió de l’estrella sobre la moda i la música per als pròxims tres mesos.

La mateixa artista es va encarregar de publicar aquest dimarts a les xarxes socials una imatge de la tapa amb el comentari: «Uaaaau, quin gran honor, soc la portada d’‘Elle’ als Estats Units d’aquest rar estiu del 2020, però quina il·luuuuu», va dir.

Aquesta fotografia que immortalitza la cantant en una de les principals publicacions d’estil de vida del món va anar a càrrec de Zoey Grossman, que també va ser l’encarregat de retratar Dua Lipa per a una edició anterior de la publicació. Rosalía és, a més, el centre de l’article principal, titulat «El poder guaridor de la música».

«Artista pop emergent»

En aquesta entrevista, feta gairebé en la seva totalitat a Los Angeles dies abans que comencessin les mesures de confinament pel coronavirus, s’hi fa un repàs de la carrera de l’espanyola, la seva disciplina i el control que l’han convertit, segons ‘Elle’, en l’«artista pop emergent del moment».

Es tracta del mateix to d’admiració que Rosalía ja ha despertat en altres mitjans nord-americans, com la revista dominical de ‘The New York Times’ i ‘Billboard’, on també va conquistar la seva tapa.

A més d’aquesta portada, ‘Elle’ va estrenar un vídeo al seu canal de Youtube en el qual la cantant de ‘Con altura’ participa en un joc d’associació entre paraules i cançons.

Davant de «‘beso’», l’espanyola va entonar ‘Bésame mucho’, per exemple, per després fer un recorregut segons la dinàmica per les seves pròpies cançons i d’altres de Shakira, Ozuna, Jhay Cortez o Whitney Houston.

Confinada a Miami

Des de Miami, on l’artista va decidir quedar-se a la casa de la seva mànager, Rebeca León, Rosalía va agregar algunes reflexions sobre el seu procés intern durant les primeres setmanes de l’aïllament social.

Notícies relacionades

A part de la llunyania de la seva família, el que l’ha impactat més és «l’haver de parar de cop», segons va confessar. «Soc una persona que sempre té diversos projectes en marxa i estic viatjant per tots costats. El que va canviar va ser adonar-me que hi ha coses que poden deixar d’existir d’un dia per l’altre», va concloure. 

 

Temes:

Rosalía