a les xarxes socials

Amber Heart anuncia la mort de la seva mare

L'actriu nord-americana dedica a Instagram un emotiu comiat a Paige Parsons

zentauroepp39590170 actress amber heard at the 4th annual unite4 humanity on apr190314174502

zentauroepp39590170 actress amber heard at the 4th annual unite4 humanity on apr190314174502 / GTRES

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

No està travessant Amber Heart un bon moment en la seva vida personal. Amb prou feines recuperada de la seva batalla judicial pel seu divorci amb Johnny Deep, en el que va ser un dels processos de separació més mediàtics de Hollywood, ara se suma la mort de la seva progenitora, Paige Heart.

L’actriu nord-americana així ho ha anunciat en el seu compte d’Instagram amb una instantània al costat de la seva mare i una emotiva carta de comiat. «Estic desconsolada i devastada per la pèrdua de la meva mare», ha publicat. «Ella ens va deixar massa aviat, ens aferrem al record de la seva ànima bonica i gentil. Sempre l’estranyarem des del més profund dels nostres cors», afegeix la protagonista de Rompiendo las reglas.

 

Notícies relacionades

En la seva nota, Amber també agraeix el recolzament que estan rebent tant ella com la seva germana de familiars, amics i fans. «Aquest està sent un moment increïblement dolorós, però vull recordar el que ens fa sobreviure a tots: l’amor. També volem agrair el recolzament i la generositat que la meva germana Whit i jo estem rebent d’amics i familiars».

Matrimoni convuls

Després d’un any d’accidentat matrimoni, amb acusacions mútues de drogoaddicció, de maltractaments i agressions, mansions destrossades, ordres d’allunyament i teràpies de parella ineficaces, Heart (33 anys) i Deep (56 anys) van iniciar el procés de divorci. Una separació que va acabar amb una declaració conjunta l’agost del 2016  en la qual es qualificava la relació d’«intensa i passional, volàtil de vegades, però sempre plena d’amor». També s’assegurava que cap de les parts «havia fet acusacions per obtenir benefici econòmic i mai hi va haver un intent de dany físic o emocional». En la missiva, Amber Heard li desitjava el millor a Johnny en el futur i asseguraven que donaria els diners del divorci «a la caritat», com així va fer anys després donant set milions de dòlars a la Unió Americana de Llibertats Civils i a l’Hospital de Nens de Los Angeles.