mofa viral

Kortajarena la fa grossa a les xarxes per una truita

El model es converteix en 'trending topic' per queixar-se públicament del retard en l'entrega del plat

MALAGA, SPAIN - JANUARY 25: Jon Kortajarena attends the Goya Cinema Awards 2020 during the 34th edition of the Goya Cinema Awards at Jose Maria Martin Carpena Sports Palace on January 25, 2020 in Malaga, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

MALAGA, SPAIN - JANUARY 25: Jon Kortajarena attends the Goya Cinema Awards 2020 during the 34th edition of the Goya Cinema Awards at Jose Maria Martin Carpena Sports Palace on January 25, 2020 in Malaga, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images) / Carlos Alvarez (Getty Images)

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jon Kortajarena està sent ‘trending topic’ a Twitter aquestes hores per una truita. Així és el món de les xarxes socials. El model basc va demanar ahir a la nit una truita per Glovo i, nerviós i enfadat pel retard en l’entrega (dues hores i encara sense arribar), va voler escarmentar els empleats de la plataforma penjant en el seu Stories d’Instagram la conversa que va tenir amb ells. La va esborrar, però va ser massa tard. Ja va pel camí de ser tan cèlebre com les crestes d’Encarna, de Martes y 13.

Notícies relacionades

Li ha sortit el tret per la culata. Ha sigut anar a buscar llana i sortir esquilat fins al punt que ha hagut de demanar disculpes públicament, tant a Twitter com en els Stories del seu perfil d’Instagram: «Tothom pot cometre un error. He donat la cara i he demanat disculpes. Més no puc fer». També ha explicat que havia volat des de Los Angeles fins a Londres i de Londres a Madrid, i d’allà havia agafat un cotxe fins a Bilbao per estar amb la seva mare, que té Covid-19. Com que feia tres mesos que era fora no tenia res a la nevera i va demanar una truita.

En el seu Instagram, Kortajarena es defineix com «mig humà i mig alienígena». No han sigut els adjectius i substantius que li han dedicat molts a les xarxes. L’han titllat de senyoret, d’inepte que no és capaç de fer-se una truita, d’insolidari per posar en risc els repartidors per un caprici... I més, molt més.