NOVA RELACIÓ

Alia Shawkat, ¿la nova 'nòvia' de Brad Pitt?

L'actriu i còmica, de 31 anys, fa mesos que està amb l'actor

La parella comparteix la seva afició per l'art i el teatre

lmmarco52719871 gente combo200423135014

lmmarco52719871 gente combo200423135014

2
Es llegeix en minuts
Sonia Parladé

No s’ha conegut cap relació formal de Brad Pitt des de la seva separació fa quatre anys amb Angelina Jolie. No obstant, sí que hi ha una dona que fa 10 mesos que està a la vida de l’actor, cosa que ha acaparat titulars que asseguren que comparteixen una mica més que una bonica amistat. 

Tot i que tots dos asseguren ser molt bons amics, i fins i tot Pitt ha fet broma que sempre se’l relaciona romànticament amb qualsevol dona amb qui es veu, aquesta nova amiga, una coneguda actriu, ha fet saltar els rumors sobre un possible idil·li amb l’actor, de 57 anys.

Actriu, còmica i artista

El seu nom és Alia Shawkat, té 31 anys i és actriu i còmica. Se la coneix sobretot pels seus papers com a Maeby a Arrested Development i Dory a Search Party, tot i que des de molt petita es va ficar de ple en la interpretació i acumula un gran nombre de papers en sèries i pel·lícules. Ha sigut nominada sis vegades a diferents premis, i ha guanyat un Young Artist Award i un TV Land Award.

Es defineix com a activista feminista i el 2017 va explicar en una entrevista que és bisexual. Una cosa que, com a dona araboamericana, va creure important fer públic: «He d’utilitzar totes les veus que tingui», va assegurar en una conversa per a la revista Out.

Shawkat i a Pitt se’ls va veure junts per primera vegada el setembre del 2019, quan tots dos van assistir a una obra de teatre. A l’octubre, es van deixar veure de nou anant a l’espectacle The New One. Aquest 2020 van estar junts a concerts, a un restaurant, a menjar hamburgueses mentre feien un tomb i fins i tot van assistir a un concert missa del raper Kanye West.  

Aniversari en confinament

Notícies relacionades

I és que fins i tot en plena quarantena han trobat temps per veure’s. Dissabte passat 18 d’abril, Alia va complir 31 anys. L’actriu va decidir saltar-se el confinament i anar amb bicicleta fins a la casa de Pitt, a Los Angeles. 

Però és que, a més, Shawkat i Pitt comparteixen una afició molt especial: l’actor és col·leccionista i adora tota mena d’art, i ella és pintora i artista i ha exposat les seves obres a diverses galeries de Los Angeles, París i la capital de Mèxic. Es diu que tots dos s’haurien conegut en una exposició d’ella i que, des d’aleshores, comparteixen una estreta i bonica relació.

Temes:

Brad Pitt Cine