DES DE CASA

Anne Igartiburu es reinventa com a 'coach' emocional

La presentadora de 'Corazón' obre un canal amb xerrades sobre el desenvolupament personal

lmmarco53208772 gente anne igartiburu instagram200423125437

lmmarco53208772 gente anne igartiburu instagram200423125437

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Aquest virus que no veiem i mata ha trastocat la graella de les televisions. Amb l’inici de l’estat d’excepció, RTVE va decidir remodelar tota la seva programació per donar prioritat informativa a tot el que s’esdevenia amb el Covid-19. I un dels programes damnificats va ser un dels més longeus de la tele, Corazón, que va ser eliminat temporalment de la programació.

Anne Igartiburu –la incombustible presentadora de l’espai, 20 anys al capdavant del magazín rosa– ha decidit no resignar-se a l’ostracisme del confinament i ha posat en pràctica els seus coneixements en coaching emocional –va cursar estudis a l’Institut Europeu del Coaching, on va fer diversos cursos i tallers– obrint un canal a Instagram amb què intenta ajudar els seus seguidors en aquests temps de sotsobre sentimental.

Notícies relacionades

Amb el nom d’Otro Corazón, diàriament a les 14.30  –l’hora d’inici Corazón a TVE-1–, la presentadora d’Elorrio inicia una sèrie de xerrades amb diferents professionals amb qui aborda les claus per superar les pors i dubtes emocionals que puguin tenir els seus seguidors com a conseqüència de l’obligat aïllament. 

«Des de fa gairebé 25 anys, a dos quarts de tres he estat fent el meu programa en directe parlant de cor, però des que estic confinada he decidit parlar des d’un altre cor i per a mi està sent una experiència maquíssima. Estem intentant reunir-nos un munt de gent i parlar sobre una cosa que és la meva gran passió, el desenvolupament personal. El desenvolupament personal que ara tanta falta fa; intentarem veure què ens falta per gestionar millor el present i el futur», ha explicat Anne sobre la seva iniciativa.