FESTA EN DIRECTE AMB EL DJ FATTONY

Victoria Beckham et convida al seu 46è aniversari

La dissenyadora organitza una acció solidària per ajudar els nens damnificats pel coronavirus

zentauroepp46046574 new york  ny   november 27  victoria beckham seen leaving he200416145939

zentauroepp46046574 new york ny november 27 victoria beckham seen leaving he200416145939

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Victoria Beckham farà 46 anys aquest divendres. La dissenyadora bufarà les espelmes amb el seu marit i els seus fills petits, Romeo, Cruz i Harper. L’únic que faltarà serà el més gran,  Brooklyn, que se n’ha anat a viure a Nova York amb la seva nòvia, la model Nicola Pelz.

Com que es tracta d’un aniversari diferent, la dona de David Beckham ha decidit mostrar la seva vena solidària en la lluita del coronavirus i ha anunciat en el seu compte d’Instagram que té previst realitzar una acció amb finalitats benèfiques.

Festa en directe

Per organitzar la festassa en directe per Instagram, l’ex-Spice ha comptat amb l’ajuda del seu amic, el conegut discjòquei Fattony, que serà el responsable d’amenitzar la vetllada. 

«Demà és el meu aniversari. @dj_fattony_ m’ha fet el millor regal. Una ‘playlist’ (llista de reproducció) amb totes les meves cançons favorites per compartir amb tothom», ha escrit.

Notícies relacionades

A més, ha demanat que no se li facin regals, ja que tots aquests diners es donaran a l’organització benèfica The Children’s Society. «Aquest any, en lloc de regals, he demanat a tots els meus amics i familiars que ho donin a @thechildrenssociety. L’enllaç és a la meva bio. Ells proporcionen un salvavides per als nens més damnificats en la crisi del coronavirus, i ara en més perill per l’abús, l’explotació, l’abandonament o la fam. Sisplau, recolzeu-los en el que pugueu».

Per acabar, la celebritat convida a participar en la festa, que se celebrarà en directe aquest divendres a partir de les 17.00 hores: «Tony estarà en directe en el meu Instagram demà a les 20.00. Posa la música i balla a la teva sala d’estar, cuina o lavabo. Gràcies, Tony», acaba.