SITUACIÓ INJUSTA

Aitana Sánchez Gijón: «És indignant que hi hagi gent que es lucra amb les desgràcies»

L'actriu denuncia l'augment del preu de les mascaretes i els guants de làtex

zentauroepp53123649 27 06 2019 aitana s nchez gij n  en una foto de archivo de e200414182145

zentauroepp53123649 27 06 2019 aitana s nchez gij n en una foto de archivo de e200414182145 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

Aitana Sánchez Gijón ha volgut denunciar públicament una situació que li ha semblat molt injusta. L’actriu ha decidit fer-se el test del coronavirus en una clínica privada per saber si ha passat la malaltia.

I és que l’artista vol saber si el seu cos ha generat anticossos i pot abraçar la seva mare lliurement tant com pugui fer-ho. «És indignant que hi hagi gent que es lucra amb les desgràcies. Ja ho estem veient amb l’augment del preu de mascaretes o dels guants de làtex», ha escrit.

Notícies relacionades

 «Avui m’he fet una anàlisi serològica en un laboratori privat perquè he passat el coronavirus i vull saber si tinc ja els anticossos i, per tant, no puc encomanar ningú. Ja que el govern no pot assumir en aquests moments (esperem que pugui aviat) anàlisis per a tota la població i ha de prioritzar els malalts i professionals que vetllen per nosaltres he optat per pagar-me’l de la meva butxaca».

Un test que diu que ha pujat en només set dies 20 euros: «Per poder abraçar la meva mare amb tranquil·litat quan pugui tornar a veure-la. La setmana passada costava 40 euros. Avui m’han cobrat 60 euros. Us animo a deixar en evidència els qui s’enriqueixen immoralment a costa del sofriment de tots amb aquest ‘hastagh’ #stopplucrocovid@sanidadgob (els etiqueto perquè els arribi».