25 maig 2020

Anar al contingut

NOVA ETAPA

L'actor Chris Evans vol llançar-se a la política

Obrirà una web amb entrevistes amb més de 160 senadors

El Periódico

L'actor Chris Evans vol llançar-se a la política

HANNAH MCKAY

No serà el primer actor que arriba lluny en política, cal recordar Ronald Reagan. Parlem de Chris Evans, una de les veus que des de Hollywood més ha criticat el president Trump i la seva política de tuits. L’estrella de Marvel, on interpreta des de fa més de deu anys el Capità Amèrica, també fa servir Twitter per desfogar-se contra el govern republicà i la seva política.

No obstant, Evans, nascut a Boston fa 31 anys, ha posat el fre per posar totes les seves energies en el nou lloc web que prepara sobre política, que anomenarà A Starting Point i que espera posar en marxa ben aviat. «Em prendré un respir a les xarxes socials fins que el meu nou projecte estigui en marxa» ha explicat l’actor a la revista ‘Esquire’, de la qual és portada en el seu nou número.

L’actor ha explicat que al llarg d’aquests anys ha parlat amb més de 160 senadors electes per preparar aquesta web. Evans vol utilitzar totes aquestes converses per fer petits vídeos que parlin de les diferents visions polítiques de diferents problemes. Tot i així, el mateix intèrpret ha reconegut que molts senadors republicans s’han negat a parlar amb ell.

L’actor s’ha embarcat en aquesta aventura amb un gran amic, el director i actor Mark Kassen.  «Hi havia moltes coses per aprendre, començat pel llenguatge propi dels polítics».