26 maig 2020

Anar al contingut

DESPRÉS DE DUES SETMANES AMB SÍMPTOMES

J.K. Rowling anuncia que ha superat el coronavirus

«Em trobo totalment recuperada», anuncia l'escriptora a Twitter

El Periódico

J.K. Rowling anuncia que ha superat el coronavirus

IAN WEST PA WIRE

L’escriptora escocesa J.K. Rowling, autora de Harry Potter, ha anunciat aquest dimarts que ha superat els símptomes del coronavirus i es troba «completament recuperada».

En un missatge de Twitter, ha afirmat que durant «les dues últimes setmanes» ha patit «tots els símptomes del Covid-19», tot i que ha precisat que no s’ha sotmès a la prova.

Rowling acompanya el tuit del vídeo d’un metge de l’Hospital Queen’s de Londres, en què aquest fa una demostració d’una tècnica respiratòria que pot ajudar els pacients amb coronavirus a evitar contreure pneumònia.

«¡Gràcies pels vostres missatges carinyosos! Realment estic completament recuperada i volia compartir una tècnica recomanada pels metges, no costa res i no té efectes secundaris desagradables, però pot ajudar-te a tu o als teus éssers estimats, com ho va fer amb mi», ha escrit.

L’escriptora va llançar la setmana passada la plataforma ‘Harry Potter at Home’ (Harry Potter a casa) perquè nens, pares i professors puguin donar «un toc de màgia» als seus dies d’aïllament, i en la qual els usuaris poden accedir a activitats, articles, concursos, puzles i vídeos «màgics» sobre les aventures del jove mag, l’Hermione i el Ron.

Entre el 1997 i ek 2007, Rowling va publicar els set llibres de la famosa sèrie, que ha venut més de 500 milions d’exemplars al món, i que es va convertir en una sèrie cinematogràfica el 2001 protagonitzada per Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint.

La distinció de l’ordre de l’imperi britànic (OBE) per la seva dedicació a la literatura infantil, el premi Príncep d’Astúries de la concòrdia o la Legió d’Honor de França són alguns dels guardons que ha rebut en reconeixement al seu treball. Agència EFE