DESPRÉS DE DUES SETMANES AMB SÍMPTOMES

J.K. Rowling anuncia que ha superat el coronavirus

«Em trobo totalment recuperada», anuncia l'escriptora a Twitter

zentauroepp20434268 lon01  londres  reino unido   27 09 2012   la escritora brit200407152656

zentauroepp20434268 lon01 londres reino unido 27 09 2012 la escritora brit200407152656 / IAN WEST PA WIRE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’escriptora escocesa J.K. Rowling, autora de Harry Potter, ha anunciat aquest dimarts que ha superat els símptomes del coronavirus i es troba «completament recuperada».

En un missatge de Twitter, ha afirmat que durant «les dues últimes setmanes» ha patit «tots els símptomes del Covid-19», tot i que ha precisat que no s’ha sotmès a la prova.

Rowling acompanya el tuit del vídeo d’un metge de l’Hospital Queen’s de Londres, en què aquest fa una demostració d’una tècnica respiratòria que pot ajudar els pacients amb coronavirus a evitar contreure pneumònia.

«¡Gràcies pels vostres missatges carinyosos! Realment estic completament recuperada i volia compartir una tècnica recomanada pels metges, no costa res i no té efectes secundaris desagradables, però pot ajudar-te a tu o als teus éssers estimats, com ho va fer amb mi», ha escrit.

L’escriptora va llançar la setmana passada la plataforma ‘Harry Potter at Home’ (Harry Potter a casa) perquè nens, pares i professors puguin donar «un toc de màgia» als seus dies d’aïllament, i en la qual els usuaris poden accedir a activitats, articles, concursos, puzles i vídeos «màgics» sobre les aventures del jove mag, l’Hermione i el Ron.

Entre el 1997 i ek 2007, Rowling va publicar els set llibres de la famosa sèrie, que ha venut més de 500 milions d’exemplars al món, i que es va convertir en una sèrie cinematogràfica el 2001 protagonitzada per Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint.

Notícies relacionades

La distinció de l’ordre de l’imperi britànic (OBE) per la seva dedicació a la literatura infantil, el premi Príncep d’Astúries de la concòrdia o la Legió d’Honor de França són alguns dels guardons que ha rebut en reconeixement al seu treball. 

Agència EFE