NOVA ETAPA

Adele conclou un divorci de 170 milions d'euros

La cantant ha aconseguit que l'acord econòmic es mantingui en secret

zentauroepp38483934 mas periodico simon konecki y adele200407194228

zentauroepp38483934 mas periodico simon konecki y adele200407194228

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Legalment, Adele té un nou estat civil: divorciada. La cantant, la segona fortuna entre els músics britànics per darrere d’Ed Sheeran, ha aconseguit que un tribunal de Los Angeles decreti secrets els detalls econòmics de l’acord de separació assolit amb el seu exmarit, Simon Konecki, en el qual s’han repartit un patrimoni estimat en 171 milions d’euros. En aquest acord firmat han establert també que la custòdia de l’Angelo, el fill de l’exparella, que té 7 anys, serà compartida. Segons diversos mitjans, la parella no havia firmat cap acord prematrimonial.

Adele Adkins i el filantrop i ‘exborker’ novaiorquès Simon Konecki es van conèixer el 2011 gràcies precisament a un amic en comú: el cantant Ed Sheeran. Llavors ella estava coneixent un èxit meteòric gràcies al seu segon disc, ‘21’, la seva edat de llavors, ara en té 31. L’any següent, el 2012, l’artista va recollir sis premis Grammy i Konecki era al seu costat. L’Angelo arribaria l’octubre d’aquell any. Es van casar en secret el 2016.

D’acord amb diversos mitjans britànics, Adele va comprar una propietat a Los Angeles el maig passat per més de 10 milions, situada molt a prop de la residència del seu exmarit. La cantant, a més, té una propietat de 40 milions a Kensington i una altra casa a Brighton.

Després de la seva separació, Adele va començar a sortir amb Skepta, el nom real del qual és Joseph Junior Adenuga, de 37 anys, però sembla que aquesta relació també ha arribat a la seva fi.

Notícies relacionades

Quan va celebrar els seus 31 anys, el maig passat, la guanyadora d’un Oscar va compartir un missatge amb tots els seus seguidors, en el qual va fer referència a l’any més difícil de la seva vida i de com planejava tirar endavant. «Els 30 em van tractar molt durament i m’han posat a prova, però ho he superat».

Adele ha donat un canvi radical també al seu aspecte. En una de les seves aparicions públiques se l’ha vist molt més prima. 

Temes:

Adele