25 maig 2020

Anar al contingut

A GEÒRGIA

Norman Reedus transforma el seu restaurant en una botiga de primera necessitat

L'actor de 'The walking dead' vol ajudar els veïns de la zona on s'ha rodat la sèrie

El Periódico

Norman Reedus transforma el seu restaurant en una botiga de primera necessitat

La crisi sanitària que viu el món a causa del coronavirus ha fet que moltes celebritats també estiguin ajudant d’una manera o d’una altra, per ajudar els altres. És el cas de l’actor Norman Reedus, de 51 anys i parella de la també actriu Diane Kruger, que ha convertit el restaurant que té a Geòrgia en una botiga de productes essencials mentre duri tota la situació.

L’actor de la sèrie ‘The walking dead’ i el seu soci, Greg Nicotero, que és productor executiu de la sèrie, han decidit transformar Nic & Norman’s en un lloc on es pugui trobar des de menjar per emportar fins a paper higiènic i sabó desinfectant. Amb aquest canvi temporal també han aconseguit mantenir l’ocupació dels seus treballadors.

L’establiment està situat a Senoia, un dels escenaris on s’ha gravat la sèrie de zombis, que actualment està en la seva desena temporada. A més de la seva faceta d’actor, Reedus, nascut a Hollywood, és també un apassionat de la fotografia i protagonitza també una sèrie documental en què recorre els Estats Units amb la seva moto.