CONFLICTE ENTRE ESTRELLES

Kim Kardashian atia la guerra amb la «meuca» Taylor Swift

La 'celebrity' surt en defensa del seu marit en la polèmica per la lletra de la cançó 'Famous'

zentauroepp50582749 new york  ny   october 25   kim kardashian west and kanye we200324170759

zentauroepp50582749 new york ny october 25 kim kardashian west and kanye we200324170759 / James Devaney

3
Es llegeix en minuts

La disputa de Taylor Swift amb la parella Kanye West-Kim Kardashian treu fum. Tant, que ja se li pot dir guerra oberta. Es tracta d’un vell litigi que va reviure dissabte passat (al revelar-se una conversa completa de l’estrella del pop i el raper, en la qual aparentment el matrimoni quedava com a mentider) i en el qual Kardashian ha irromput aquest dimarts com una ona carregada amb nou tuits de furiós contraatac.

La disputa va sorgir el 2016 quan West va publicar el seu tema ‘Famous’, una cançó on deia «múrria» (’bitch’) a Taylor Swift, entre altres coses. Davant de la sorpresa d’aquesta, Kardashian va defensar públicament el seu marit assegurant que Taylor havia donat el vistiplau a la publicació de la cançó, una realitat que ara ha quedat en dubte i que els fans de la rossa de Pennsilvània han aprofitat per atacar sense pietat el pintoresc matrimoni de ‘celebrities’.

Taylor Swift, en una gala l’agost passat a Califòrnia. / AP

Per defensar el seu honor, Kardashian ha respost amb una sèrie de tuits on no deixa gens bé Taylor Swift. Entre altres coses, l’acusa de mentidera i d’insensible per treure aquest tema en un moment d’extrema gravetat per a tot el món per la crisi del coronavirus.

»@taylorswift13 ha volgut tornar a treure una antiga disputa, en aquest moment és una cosa molt egoista donada el sofriment a què s’enfronten milions de víctimes reals», comença el foc a discreció de Kardashian. Continua: «No vaig sentir la necessitat de comentar això fa uns dies, i en realitat estic realment avergonyida i mortificada per fer-ho en aquest moment, però a causa que continua parlant sobre això, sento que no tinc més remei que respondre perquè ella està mentint».

Kanye West aixafa la festa de Taylor Swift enla polèmica gal·la dels MTV del 2009. / AP

«Taylor va mentir a través del seu publicista ja que va declarar que ‘Kanye mai li va trucar per demanar permís ...’», prossegueix, i assegura que «per descomptat que van parlar», tot i que admet que el seu marit va utilitzar la paraula «meuca» en la lletra de la cançó sense permís de Swift, la publicista de la qual, per la seva banda, afirma: «Kanye va trucar a Taylor per demanar-li que promocionés ‘Famous’ a Twitter. Ella s’hi va negar i li va advertir que no llancés una cançó amb un missatge masclista».

L’animadversió entre els West-Kardahian i Taylor Swift ve de molt lluny. El raper ja havia mostrat públicament la seva animadversió per l’estrella del pop el 2009. Aquell any, West va robar el protagonisme a Taylor quan recollia el seu premi a categoria de Millor Vídeo Femení en els MTV Video Music Awards a l’assegurar que la que veritablement se’l mereixia era Beyoncé, que també optava al premi pel seu videoclip ‘Single Ladies – Put a Ring On It’.

L’àudio editat

Notícies relacionades

Des d’aleshores, els atacs de Kanye West a Taylor van ser constants, fins que el 2016, el raper va llançar ‘Famous’ amb la seva polèmica lletra. Però la tercera en aquest triangle era Kim Kardashian que en aquella època va publicar un àudio de la suposada conversa que havia tingut el seu marit amb la cantant on aquesta donava el vistiplau a la cançó.

No obstant, la difusió, dissabte passat, de la conversa íntegra sense editar de Taylor i West demostra que no va ser així. Kanye mai arriba a dir-li a Taylor que li diria «meuca» ni la part que ells podrien tenir sexe: «Per a tots els meus negres de Southside que em coneixen millor / sento que Taylor i jo encara podríem tenir sexe / ¿Per què? Vaig fer famosa aquesta meuca (maleïda sigui)». En anglès: «For all my Southside niggas that know me best /  I feel like me and Taylor might still have sex / Why? I made that bitch famous (God damn)».