INFRACTOR REINCIDENT

Multa de 105.000 euros al madridista Marcelo per conduir sense punts

El brasiler pagarà una sanció de 350 euros diaris durant 10 mesos

marcelo / periodico

1
Es llegeix en minuts

El jugador del Reial Madrid Marcelo Vieira ha acceptat aquest dijous una multa de 350 euros diaris durant 10 mesos (uns 105.000 euros en total) per conduir sense punts, segons l’acord al qual han arribat el seu advocat i el fiscal del cas en el judici ràpid celebrat al jutjat d’instrucció número 3 d’Alcobendas (Madrid).

Tal com s’estableix en la llei, la conformitat amb la Fiscalia comporta una reducció d’un terç en la quantia de la pena sol·licitada inicialment, que era de quinze mesos.

Notícies relacionades

Els fets es remunten a les 11.00 hores del 19 de desembre passat, quan la Guàrdia Civil va donar l’alto al vehicle que conduïa Marcelo a l’altura del quilòmetre 5,900 de la M-12, en el terme municipal d’Alcobendas, perquè havia comès una infracció. En aquell moment els agents van comprovar que l’acusat havia perdut la vigència del seu permís de conduir, ja que li havien sigut retirats tots els punts.

Ja el 2013 el titular del Jutjat d’Instrucció número 11 de Madrid, en una sentència de conformitat, va condemnar el futbolista a una multa de 6.000 euros després de ser sorprès també conduint sense punts en el carnet a prop de la ciutat esportiva del Reial Madrid.