CONVERSA SENSE FILTRES

El príncep Enric diu que Trump «té les mans tacades de sang»

El net se sincera sobre la seva nova situació

lmmarco47630114 wol005  londres  reino unido   04 04 2019   el pr ncipe enri200311161247

lmmarco47630114 wol005 londres reino unido 04 04 2019 el pr ncipe enri200311161247 / WILL OLIVER

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El príncep Enric va ser víctima d’un engany a càrrec de dos ‘youtubers’ russos, Vladimir Kuznetsov i Alexey Stolyarov, coneguts com a Vovan i Lexus, que es van fer passar per l’activista sueca Greta Thunberg i el seu pare, Svante, en dues trucades gravades. La primera es va produir a finals de l’any passat i la segona a mitjans de gener. El diari ‘The Sun’ ha reproduït els àudios. Els humoristes són famosos per trucar a polítics i estrelles fent-se passar per altres persones.

Notícies relacionades

Pensant-se que parlava amb Thunberg, Enric va parlar de la decisió d’allunyar-se de la família reial. «De vegades la decisió correcta no sempre és fàcil, però va ser la decisió correcta per al nostre fill. Crec que hi ha moltes persones a tot el món que poden sentir-se identificades i respectar-nos per anteposar la nostra família primer. És complicat, però començarem una nova vida», diu Enric. Respecte a la situació que viu el seu tiet, el príncep Andreu, que està sent investigat per l’FBI per la seva implicació en l’escàndol Jeffrey Epstein, assegurava: «El que hagi fet o no està separat de mi i de la meva dona. Nosaltres estem separats de la majoria de la meva família».

També té paraules per al president Donald Trump. «No m’importa dir-los això, crec que el simple fet que Donald Trump estigui impulsant la indústria del carbó, tan important als Estats Units, té sang a les seves mans» [...] Si Donald Trump ha arribat a ser president dels Estats Units, qualsevol cosa és possible», assegura. I acaba: «Desafortunadament, el món està sent liderat per algunes persones molt malaltes, motiu pel qual les persones com vostès i la generació més jove són les que marcaran la diferència. La gent necessita despertar del que efectivament és una crisi de consciència».