PER AJUDAR LA FAUNA AUSTRALIANA

Sean Penn i la seva nòvia, Leia George, es deixen veure un acte benèfic

Els actors van acudir a una gala al zoo de Los Angeles per recaptar fons per als animals afectats pels incendis d'Austràlia

LOS ANGELES, CALIFORNIA - MARCH 08: Sean Penn (L) and Leila George arrive at the Meet Me In Australia event benefiting Australia Wildfire Relief Efforts at Los Angeles Zoo on March 08, 2020 in Los Angeles, California.   Kevin Winter/Getty Images/AFP

LOS ANGELES, CALIFORNIA - MARCH 08: Sean Penn (L) and Leila George arrive at the Meet Me In Australia event benefiting Australia Wildfire Relief Efforts at Los Angeles Zoo on March 08, 2020 in Los Angeles, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP / KEVIN WINTER (AFP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sean Penn, que ha sigut protagonista en les últimes dècades de diversos escàndols amorosos: amb la cantant Madonna, l’actriu Robin Wright, la model Petra Nemcova i l’actriu Charlize Theron, viu des del 2016 una discreta relació amb l’actriu australiana Leila George D’Onofrio. Des d’aleshores, els dos intèrprets, de 59 i 27 anys, respectivament, han preferit viure lluny dels focus. Però aquest diumenge han fet una excepció per una bona causa i han acudit de bracet a un acte benèfic per ajudar la fauna greument delmada pels salvatges incendis que han assolat Austràlia recentment.

La gala ‘Meet me In Austràlia’ ha tingut lloc al zoo de Los Angeles i també hi han acudit altres rostres famosos, com la cantant Shania Twain, l’actriu Helen Hunt (‘Boig per tu’), l’actor Rainn Wilson, el guitarrista de Guns N’ Roses, Slash, i el manetes Drew Scott (‘La casa de mis sueños’).

‘Look’ informal

Lluny de brillantors i talons, els famosos van acudir al ‘photocall’ vestits d’esport, sabatilles i ‘jeans’, la majoria.

Notícies relacionades

Penn, amb els cabells despentinat, caçadora ‘bomber’ negra i pantalons xinesos, i George D’Onofrio, amb jersei de punt moca, faldilla llarga amb estampat floral i unes vambes blanques. 

La jove actriu –ha participat en la quarta temporada d’‘Animal Kingdom’ i a la pel·lícula ‘The Long Home’, que va dirigir James Franco l’any passat– és filla del també actor i productor Vincent D’Onofrio, conegut sobretot pel seu paper en la sèrie ‘Ley y orden: acción criminal’. La seva mare és la també actriu Greta Scacchi, de la mateixa edat que Penn, i que el 1996 va guanyar un Emmy per la seva interpretació en la sèrie ‘Rasputín’.