PEL SEU 75è ANIVERSARI

Dolly Parton vol tornar a ser portada de 'Playboy'

«No planejo retirar-me, ¡acabo de fer 74 anys!», explica la icona country en una entrevista per a '60 minutes' Austràlia

partonplayboy

partonplayboy

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tot i que encara falta gairebé un any, la cantant Dolly Parton (Sevierville, Tennessee, 19 de gener de 1946) té clar el regal perfecte per celebrar el seu pròxim aniversari, que serà el 75è per a la també actriu, empresària, compositora, empresària i icona –des de fa més de mig segle– de la música country. L’estrella continua al peu del canó donant-ho tot en concerts, programes de televisió i entrevistes. De fet, n’acaba de concedir una al programa ‘60 minutes’ Austràlia, en què assegura que no té intenció de jubilar-se «mai».

«No planejo retirar-me. N’acabo de fer 74. Planejo estar a la portada de la revista ‘Playboy’ novament», ha explicat amb total convicció la cantant de ‘Jolene’ i padrina de Miley Cyrus. «Mira, em vaig convertir en la portada de la revista ‘Playboy’ fa anys. Així que he pensat que seria un puntàs si em deixen intentar-ho una altra vegada, tot i que no sé si ho faran... Tant de bo pugui tornar ser a la portada per al meu 75è aniversari», ha dit Parton.

Ella precisament va ser la primera cantant de música country que va aparèixer a la portada de la icònica revista el 1978. Llavors tenia 32 anys. Assegura que podria ser bona idea recrear aquella mateixa sessió, en la qual apareixia vestida de conilleta de la revista. Fins i tot, afirma, podria utilitzar aquell mateix vestuari: «Probablement podria utilitzar-lo». A més, «¡continuo tenint les mateixes mamelles!», ha exclamat.

Més maquillatge i extensions

Segons ha explicat en el programa, la seva aparença no canviarà gaire en els pròxims anys, tan sols necessitarà més maquillatge. «Soc una mica caricaturesca, i els dibuixos animats no és que envelleixin gaire. ¡Quan tingui 90 anys, probablement continuaré tenint la mateixa aparença! ¡Només he d’afegir una capa més gruixuda de maquillatge i més extensions!», assegura amb gran sentit humor aquesta institució nord-americana de la música amb vendes rècord de més de 160 milions de discos venuts.

«Sempre he dit que l’important és una bona il·luminació, un bon maquillatge, bons mteges i tenir bon tarannà», afirma l’artista, que mai ha negat que també s’ha fet algun retoc estètic. 

Notícies relacionades

«Encara em xiulen els nois. Estic casada, però no estic morta», diu presumida la cantant d’unes cançons que van inspirar una sèrie, ‘Dolly Parton. Acordes del corazón’, que es pot veure a Netflix.