DESCANS DEL RODATGE DE 'DEEP WATER'

Ben Affleck i Ana de Armas es fotografien junts a Cuba

L'actor és solter des que es va separar de Jennifer Garner el juny del 2015

affleck

affleck

1
Es llegeix en minuts

L’actor nord-americà Ben Affleck i la cubana de moda a Hollywood Ana de Armas, que filmen junts la pel·lícula ‘Deep water’, semblen haver-se pres un descans dels rodatges i són a l’Havana, tal com revelen fotografies divulgades aquest dijous.

De Armas i Affleck van ser fotografiats al costat d’un empleat d’un restaurant de menjar italià del districte de Playa, a l’oest de la capital, on haurien anat a dinar, segons s’aprecia en una instantània publicada a les xarxes socials.

Els viatges d’Ana de Armas a l’illa –on viu la seva família– són freqüents, segons explica la mateixa actriu a les xarxes, i allà va celebrar l’últim 31 de desembre al costat de familiars i amics.

Però aquesta vegada ha sorprès amb la companyia de l’oscaritzat Affleck, perquè són escasses les visites d’estrelles del cine nord-americà a Cuba després de l’arribada a la Casa Blanca de Donald Trump, contrari al ‘desglaç’ bilateral pel qual va apostar Barack Obama.

Un ‘thriller’ eròtic

Affleck i la jove actriu cubanoespanyola protagonitzen ‘Deep water’, dirigida per Adrian Lyne (‘Flashdance’ i ‘Nou setmanes i mitja’) i la trama de la qual està basada en la novel·la ‘Mar de fondo’, de Patricia Highsmith.

Notícies relacionades

En el nou ‘thriller’ eròtic, l’actor, productor, guionista i director nord-americà guanyador de dos Oscars pels títols ‘Good Will Hunting’ i ‘Argo’ interpreta un marit benestant que sap que la seva dona té relacions amb altres homes i es converteix en el principal sospitós de la desaparició dels amants d’ella.

La seva companya de repartiment, Ana de Armas, ha ascendit en la seva carrera professional a Hollywood, on ha treballat amb reconegudes celebritats com ara Ryan Gosling Harrison Ford a ‘Blade Runner 2049’.