VIATGE EN FAMÍLIA

Kanye West porta la seva missa gòspel a París

Kim i Kourtney Kardashian, amb les seves filles grans, acompanyen l'artista en el seu servei dominical durant la Setmana de la Moda

PARIS, FRANCE - MARCH 01: Kim Kardashian West and husband Kanye West leave K.West’s Sunday Service At Theatre Des Bouffes Du Nord - Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2020/2021 on March 01, 2020 in Paris, France. (Photo by Marc Piasecki/WireImage)

PARIS, FRANCE - MARCH 01: Kim Kardashian West and husband Kanye West leave K.West’s Sunday Service At Theatre Des Bouffes Du Nord - Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2020/2021 on March 01, 2020 in Paris, France. (Photo by Marc Piasecki/WireImage) / Marc Piasecki (WireImage)

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’excèntric raper Kanye West ha debutat a París amb la seva missa gòspel aquest diumenge. Aquesta barreja de concert i servei religiós en el qual es canta l’Evangeli ha sigut una de les atraccions paral·leles a la celebració de la Setmana de la Moda de la capital del Sena. El músic, és clar, ha viatjat a Europa amb part de la seva ‘troupe’: la seva dona Kim Kardashian, i la seva filla gran, North West, a més de la seva cunyada Kourtney, que també s’ha emportat la seva primogènita, Penelope Disick.

«Servei dominical. Kanye West, aquest diumenge al matí a les Bouffes du Nord», ha tuitejat el teatre ubicat al popular districte de La Chapelle, amb fotos i vídeos de la impactant posada en escena. Un piano al centre de l’escenari, el cantant i 120 cantants de gòspel al voltant seu disposats en cercles concèntrics. Tots amb túniques i pantalons beix.

La revista ‘Paris Match’, per exemple, s’ha fet ressò de l’actuació publicant diversos vídeos a Instagram, assegurant que entre el públic que aclamava l’actuació hi havia, per descomptat, la seva família. 

El concert ha sigut l’aperitiu de la desfilada d’aquest dilluns a la nit de la nova col·lecció de Yeezy, la marca de roba de Kanye West. El músic, de 43 anys, s’ha convertit ara en un nou predicador ‘cool’ que assegura que la religió és la seva taula de salvació. La tardor passada va llançar l’àlbum, ‘Jesus is King’, dedicat a aquest nou gir en la seva vida.

Làtex de caramel i xocolata

Per a la missa, Kim i Kourtney van coordinar els seus estilismes amb uns increïbles vestits de làtex en colors caramel i xocolata que el director creatiu de Balmain, Olivier Rousteing, va presentar divendres passat com a part de la col·lecció Balmain tardor-hivern 2020. Pantalons cenyidíssims, jaquetes amb muscleres (que acabaven en guants a joc, en el cas de Kim), lligades a la cintura i, a sota, top de coll de cigne. Tot en el mateix to i rematat amb unes sandàlies de fines tires (Kim) i botes altes negres (Kourtney).

Kim Kardashian i la seva filla North West, i Kourtney Kardashian / GC IMAGES / PIERRE / WIREIMAGE / MARC PIASECKI

Les filles de totes dues no s’han quedat enrere, ja que també han lluït originals ‘looks’: North West, un vestit de jaqueta i pantalons de cuir negre i top brillant (foscor que ha combinat amb una manicura més divertida en fúcsia i plata). La seva cosina, Penelope, ha lluït un conjunt estil pijama també en negre que portava estampats uns caps de tigre en verd. La nena també portava portava les ungles amb els mateixos tons que North West.

Notícies relacionades

Des de fa mesos Kanye West ofereix aquests serveis dominicals viatjant per tots Estats Units, sovint, per sorpresa. Són una barreja de concerts de gòspel i sermons religiosos als quals de vegades assisteixen celebritats. La seva intenció és fer un ‘tour’ mundial aquest any, que el portaria a diversos països de l’Àfrica i també d’Europa.

Aquí teniu diversos fragments del recital de gòspel de Kanye West a París: