LA FESTA DE LA PRIMAVERA A MÒNACO

Louboutin convertirà Mònaco en Bollywood per al Ball de la Rosa

El sabater substitueix Lagerfeld per a la gran festa de Carolina de Mònaco

lmmarco51883031 paris  france   january 22  christian louboutin attends the 200218131152

lmmarco51883031 paris france january 22 christian louboutin attends the 200218131152 / Dominique Charriau

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mònaco, ja ho sabeu, es mou a cop de festes i d’esdeveniments esportius. I una de les cites amb què inaugura la primavera és el Ball de la Rosa, que se celebra al Saló de les Estrelles de l’Sporting Club del Principat amb els Grimaldi animant la moguda. En els últims anys el gran amic de la princesa Carolina, Karl Lagerfeld, que tenia una mansió al Principat i que Carolina considerava «un més de la família», va exercir de director artístic en la cita però amb la seva mort, de la qual aquest dimecres es compleix un any, s’ha produït un relleu obligat. Per substituir-lo, Carolina ha elegit el famós sabater Christian Louboutin, el de les soles vermelles.

Notícies relacionades

Creat per la princesa Grace de Mónaco el 1954, el Ball de la Rosa és també un sopar que serveix per recaptar fons destinats a diversos projectes solidaris, tot i que en la seva història hi ha hagut crítiques perquè el muntatge es menjava tota la recaptació. Aquest any l’esdeveniment social tindrà lloc el 21 de març. Hi assistiran uns 900 convidats i Louboutin li posarà color a la festa. La nit tindrà gust de Bollywood.

L’any passat, el Ball de la Rosa va retre homenatge a Karl Lagerfeld amb una decoració de la Riviera que va submergir els convidats en la dècada de 1950.