SILUETA DESCONEGUDA

La impactant foto d'Adele, amb 30 quilos menys

La cantant britànica es va deixar veure en una festa privada després de la gala dels Oscars ¡més prima que mai!

adele

adele

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Irreconeixible». «Sense paraules». «Sembla una altra persona». Els fans d’Adele no donen crèdit davant de la nova imatge molt més prima de la cantant, que va aparèixer en una de les festes privades després de la gala dels Oscars, la que organitzaven Beyoncé Jay-Z, amb un vestit entallat de lleopard que li marcava una increïble cintureta de vespa.

La intèrpret de ‘Hello’, de 31 anys, va acudir al Chateau Marmont de West Hollywood amb un ‘look’ espectacular. A més del vestit en ‘print animal’ amb incrustacions de brillants, la diva britànica va lluir un recollit alt, arrecades de cèrcol gegants i un maquillatge molt sofisticat on sobresortia l’’eyeliner’ negre i les celles molt marcades, per ressaltar la seva mirada felina.

A la imatge que s’ha viralitzat a les xarxes apareix al costat d’una popular presentadora de televisió polonesa, Kinga Rusin, que, a més de complir el somni de conèixer la cantant de ‘Someone like you’ i guanyadora de 15 Grammy, es va fotografiar al seu costat. «Sincerament, no la vaig reconèixer, perquè està molt prima», ha descrit en un missatge que ha publicat a les xarxes socials. 

La cantant Adele i la presentadora polonesa Kinga Rusin. / INSTAGRAM

«Vaig parlar amb Adele durant 30 minuts i no em vaig adonar de qui era fins que no em va dir el seu nom. Realment sembla una altra dona després de la seva considerable pèrdua de pes. Vam xerrar sobre sabates i vam ballar molt en una nit increïble», explica la periodista.

Nova afició per l’esport

El canvi físic d’Adele en realitat va començar fa uns mesos. Després de separar-se a l’abril del seu marit, Simon Konecki, a l’octubre va reaparèixer a la festa del 33è aniversari del raper Drake: ja estava bastant canviada, es veia molt més estilitzada. Aquella vetllada, amb el seu vestit de vellut negre, la intèrpret de ‘Rolling in the deep’ va ser l’estrella, i les imatges i vídeos de la ‘party’ també es van viralitzar.

Pel que sembla, Adele s’ha apuntat a la dieta Sirtfood, que es basa en aliments que interaccionen amb un grup de proteïnes anomenades sirtuines i amb la qual es poden perdre tres quilos a la setmana, a més de rejovenir l’organisme i reparar les cèl·lules. Es tracta d’una dieta «perillosa», ja que redueix el consum diari de calories a 1.000 al dia la primera setmana, repartides en tres sucs de verdures i un únic àpat que pot incloure gall dindi, pollastre o julivert.

Aquesta dieta va ser dissenyada per a un grup de ‘celebrities’ en un dels gimnasos de moda de Londres pels nutricionistes Aidan Goggins i Glen Matten.

Notícies relacionades

«Abans solia plorar, ara suo», va escriure la intèrpret al costat d’una foto a Instagram, donant a entendre el seu nou interès per l’esport, concretament el pilates.

Es pot recordar que Adele ja es va aprimar dràsticament el 2015: en plena promoció del disc ‘25’ va reaparèixer amb 68 quilos menys.

Temes:

Adele