ELS TESTOS S'ASSEMBLEN A LES OLLES

Jennifer Lopez mostra un moment inèdit amb la seva filla Emme abans de la Superbowl

La petita, d'11 anys i filla també del cantant Marc Anthony, va sorprendre amb la seva actuació a l'escenari del Hard Rock Stadium de Miami

NFL Football - Super Bowl LIV Halftime Show - Kansas City Chiefs v San Francisco 49ers - Hard Rock Stadium, Miami, Florida, U.S. - February 2, 2020 Jennifer Lopez and daughter Emme Maribel Muniz perform during the halftime show REUTERS/Shannon Stapleton

NFL Football - Super Bowl LIV Halftime Show - Kansas City Chiefs v San Francisco 49ers - Hard Rock Stadium, Miami, Florida, U.S. - February 2, 2020 Jennifer Lopez and daughter Emme Maribel Muniz perform during the halftime show REUTERS/Shannon Stapleton / SHANNON STAPLETON (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’actuació de Jennifer Lopez i Shakira en el descans de la Superbowl continua sent notícia. L’impressionant espectacle de les dues cantants ha convertit el seu xou en un dels millors de la història d’aquest esdeveniment esportiu.

Així, totes dues han volgut mostrar el seu agraïment un dia després de pujar a l’escenari que van muntar al Hard Rock Stadium de Miami. Mentre Shakira ha agraït el seu èxit a les seves arrels colombianes, Jennifer Lopez ha volgut publicar unes imatges inèdites dels moments previs a la seva actuació.

I és que Jennifer va comptar amb un talismà d’allò més especial aquest diumenge. La seva filla Emme Maribel Muñiz, d’11 anys i filla també del cantant Marc Anthony, va ser una de les encarregades de posar veu a aquest espectacle interpretant en un primer moment ‘Let’s get loud’ i, a continuació, el tema de Bruce Springsteen ‘Born in the USA’.

Notícies relacionades

Una autèntica festa en què Jennifer ha volgut recordar tots els nens que també van estar acompanyant la seva filla fent-li els cors. «Aquests moments van ser gravats uns minuts abans de sortir a l’escenari la nit passada», comença explicant la diva llatina.

«Estimo totes les meves noies, les petites que van ser a l’escenari amb mi davant del món ensenyant com utilitzar la seva veu i com estar orgulloses de tot el que fan. Estem orgullosos de reconèixer que tots junts fem aquest bonic país realment gran», ha escrit la diva del Bronx a Instagram, junt amb un vídeo entranyable.