PARELLA FELIÇ

Els Obama fonen les xarxes

L'expresident Barack Obama felicita Michelle

lmmarco51783481 foto del perfil de barackobama  barack obama  200117183530

lmmarco51783481 foto del perfil de barackobama barack obama 200117183530

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’estètica és dels vuitanta, amb un estil totalment de fotomaton, en blanc i negre. Però no la realització i el resultat, on tot està calibrat i mesurat al detall. I els que fan les fotos són ells –atenció a l’última, en què apareix la càmera–. L’expresident Barack Obama, que segur que aquests dies està pendent de l’‘impeachment’ de Donald Trump,  ha volgut compartir amb el món a Instagram, Facebook i Twitter aquestes fotos amb la seva dona, Michelle Obama, amb motiu del seu 56è aniversari. «A cada escena, ets la meva estrella ¡Bon aniversari baby!», escriu al costat de les imatges.

Notícies relacionades

Des que van deixar la Casa Blanca el 2017, la parella no ha deixat de participar en conferències i projectes que els han fet guanyar molts diners. El llibre de memòries que va escriure Michelle, ‘La meva història’, en què va explicar entre altres coses la seva història d’amor i els problemes que van tenir per poder tenir fills, ha batut rècords de vendes, i el d’ell encara no té data de publicació, però també es convertirà en un ‘bestseller’. L’expresident, a més, rep una pensió anual de 207.800 dòlars (gairebé 190.000 euros) –la meitat del seu sou quan dirigia el país–, a la qual cosa s’ha d’afegir tot el que el matrimoni està guanyant amb altres negocis i produccions.

El maig del 2018 van firmar amb Netflix un contracte per produir documentals, sèries i pel·lícules a través de la seva companyia Higher Ground Productions, entre els quals hi ha el documental ‘American Factory’s’, que competeix als Oscars. En un comunicat de premsa, Barack Obama va explicar que tots dos volen donar veu a les persones «fascinants» que han conegut durant la seva legislatura «perquè comparteixin les seves històries amb el món sencer».