segons TMZ

La 'stripper' que va inspirar el paper de Jennifer Lopez demanda els productors

Samantha Barbash demana 40 milions com a indemnització a diverses empreses, entre les quals en figura una de l'actriu i diva del Bronx

Creu que la cinta ofereix un retrat pejoratiu d'ella al mostrar-la «utilitzant i manufacturant substàncies il·legals a casa seva quan vivia amb la seva filla»

49837379 59

49837379 59

2
Es llegeix en minuts
Efe

La ‘stripper’ que va inspirar el paper de Jennifer Lopez a ‘Estafadoras de Wall Street’ ha denunciat les companyies que van produir la cinta, entre les quals figura una empresa de l’actriu, ha informat avui el mitjà especialitzat en notícies de famosos TMZ.

Samantha Barbash és la dona que va servir com a base per al paper de Ramona a ‘Estafadoras de Wall Street’, una pel·lícula que es va convertir en una de les sensacions cinematogràfiques del 2019.

La revista ‘People’ va detallar que la demandant exigeix 40 milions de dòlars com a indemnització a les productores Nuyorican Productions (companyia de Jennifer Lopez), STX Entertainment, Gloria Sanchez Productions i Pole Sisters LLC.

Gloria Sanchez Productions és una empresa fundada per l’actor Will Ferrell i el director Adam McKay, que també van ser productors a la pel·lícula.

«Explotació» d’imatge

En la seva acusació, Barbash afirma que la cinta va provar d’«explotar» la seva imatge a la pel·lícula i assegura que la cinta ofereix un retrat pejoratiu d’ella al mostrar-la «utilitzant i manufacturant substàncies il·legals a casa seva quan vivia amb la seva filla».

Barbash afirma que els responsables de la pel·lícula es van acostar a ella prèviament a la recerca del seu consentiment, però defensa que no van arribar a un acord.

«Vaig decidir no participar en la pel·lícula perquè no volia regalar els meus drets sobre la cinta... Intentaven pagar-me una quantitat minúscula», va assegurar Barbash el setembre a la revista ‘Vanity Fair’, on també va qüestionar que ‘Estafadoras de Wall Street’ s’acosti fidelment al que va passar en la realitat.

Lorene Scafaria (‘Buscando un amigo para el fin del mundo’, 2012) va ser el director d’aquesta pel·lícula que narra la història real d’un grup de ballarines de ‘striptease’ de Nova York que van idear un mètode per estafar els seus clients, molts d’ells directius i inversors de Wall Street.

Jennifer Lopez lidera un repartiment completament femení en el qual també apareixen Constance Wu, Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart, Lizzo i Cardi B.

El film es basava en l’article publicat per Jessica Pressler a ‘New York Magazine’ sota el títol ‘The Hustlers at Scores’.

‘Estafadoras de Wall Street’ es va convertir en un gran èxit de crítica i públic i va recaptar a tot el món 157 milions de dòlars a partir d’un pressupost de 20 milions, segons les dades del portal especialitzat Box Office Mojo.

Notícies relacionades

A més, Jennifer Lopez ha rebut nombrosos aplaudiments pel seu paper de Ramona que l’han portat a sonar amb força per a la temporada de premis de Hollywood.

Diumenge passat, Lopez estava nominada com a millor actriu de repartiment als Globus d’Or, tot i que el premi va ser finalment per a Laura Dern per ‘Marriage Story’, i també s’espera que la hispana obtingui una candidatura per la mateixa categoria als Oscars.