EXCLUSIVA A 'HOLA'

María Teresa Campos: «Em va dir adeu per WhatsApp»

«Que s'acabi Edmundo no significa que s'acabi el món»

lmmarco30110996 la periodista maria teresa campos durante su 74 cumplea os j200107135105

lmmarco30110996 la periodista maria teresa campos durante su 74 cumplea os j200107135105 / U283773

3
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

María Teresa Campos, de 78 anys, ha tornat a fer ús de lapidàries, en actitud Pantoja. També s’ha arreglat els cabells, s’ha maquillat, s’ha posat una brusa amb aplics de colors, ha plegat els braços i ha tret un somriure desafiador del seu repertori per posar a la portada d’‘¡Hola!’, que surt aquest dimecres a la venda, i parlar de la seva solteria en exclusiva, perquè ja que t’hi poses, ho fas bé. Sense citar al principi el nom d’Edmundo Bigote Arrocetd’Edmundo Bigote , ha explicat els termes en què es va produir una ruptura que ha posat fi a sis anys d’intermitent i documentada relació.   

«No pretenc tampoc dir res de dolent de la persona amb la qual he estat gairebé sis anys. Explicaré la realitat. Ara mateix, no em puc creure que no m’estimés», assegura per revelar: «Em va dir adeu per WhatsApp, que no el busqués ni li truqués perquè seria pitjor. No em sembla bé com ho ha fet». L’expresentadora fa ús d’una frase feta i li afegeix un joc de paraules: «Tanco la porta a la reconciliació. Que s’acabi Edmundo no significa que s’acabi el món. He plorat molt perquè ell era la meva companyia, el meu amic, el meu amant, el meu tot». En el missatge en qüestió a què fa referència, el còmic s’allunyava de la presentadora argüint que era un «ocell lliure» que no podia continuar vivint «encotillat» o «engabiat».

El passat 28 de desembre, i no era una innocentada, l’expresentadora –que des de la primavera passada no té contracte amb Mediaset– feia públic un comunicat que llegia la seva filla Terelu a Telecinco compungida en el que anunciava que la seva relació de parella s’havia acabat. «Jo, María Teresa Campos, vull comunicar a través d’aquest programa, una cosa relativa a la meva vida personal. Al llarg d’aquests anys, en la meva relació sentimental amb Edmundo Arrocet, s’ha especulat en nombroses ocasions amb crisi i ruptures que eren infundades. Per això, ara vull ser jo mateixa que us comunica que les relacions duren més o menys en el temps, de vegades, tota la vida, o gairebé sis anys, com ha sigut el meu cas amb Edmundo», començava, abans de demanar respecte als companys de la premsa: «Vull manifestar, per evitar qualsevol especulació, que la nostra relació s’ha trencat recentment. També vull demanar als meus companys, i a les persones que m’estimen, que, dins del possible, em deixin viure tranquil·lament aquests difícils moments que estic passant.»

Les seves filles, Terelu i Carmen, estan molt afectades per veure trista la seva mare, però la ruptura no és una cosa que les afligeixi. Com s’ha airejat prou en les tertúlies, en cap dels moments crucials de la vida de la periodista hi ha sigut present l’humorista. Ni quan va tenir l’infart, ni amb el càncer de Terelu, ni quan la va acomiadar Mediaset.

Notícies relacionades

Edmundo Arrocet se sap que ha passat el Nadal a Londres, amb un dels seus fills, Maximiliano (la filla es diu Estefanía). De moment guarda silenci, tot i que també prepara una altra entrevista per oferir la seva versió. La relació de Campos i el còmic xilè sempre va estar esquitxada de rumors sobre infidelitats per part d’ell i de continus viatges a l’estranger. La presentadora sempre va negar qualsevol indici de crisi.

El número 1

L’humorista, de 70 anys, va tenir el seu moment de fama quan va arribar a Espanya el 1974 i es va convertir en un dels personatges d’èxit del famós concurs ‘Un, dos, tres... responda otra vez’ que emetia Televisió Espanyola. Va fer la seva aparició en pel·lícules oblidables com ‘Aquí llega Condemor, el pecador de la pradera’ i ‘Brácula, Condemor II’. Després va desaparèixer durant anys de l’escena pública i no va tornar a saber-se d’ell fins al 2013, quan va tornar a ser notícia pel seu festeig amb la popular María Teresa Campos. Edmundo Arrocet va participar en la penúltima edició de ‘Supervivientes’ amb un caixet de 25.000 euros setmanals. Va ser jurat de concursos i va protagonitzar un disc nadalenc també d’infaust record en el qual va aconseguir enredar María Teresa Campos. Això mentre a la pensa xilena assegura que continua sent un número 1 a Espanya i que té l’agenda «a rebentar de gales».