ACTRIU VETADA

Sharon Stone explica el seu fracàs en una aplicació de cites

El seu perfil a Bumble va ser bloquejat perquè diversos usuaris pensaven que era fals

lmmarco51535600 05 11 2019 sharon stone cuenta su fracaso con las apps de ci191230194140

lmmarco51535600 05 11 2019 sharon stone cuenta su fracaso con las apps de ci191230194140 / JOSEFINA BLANCO

1
Es llegeix en minuts

Sharon Stone ha explicat la seva experiència amb una xarxa de cites, després de veure bloquejat el seu perfil. «M’he posat a @Bumble i he vist que han tancat el meu compte. ¡Alguns usuaris han denunciat que la del perfil podria no ser jo! ¿No me n’estareu excloent? Deixeu-me tornar al rusc». Aclarim que Bumble significa el brunzit de l’abella.

La protagonista d’‘Instint bàsic’ ha compartit una captura de pantalla de l’aplicació en què s’explica que la suspensió del seu compte es deu al fet que diverses persones que han trobat el seu perfil l’han denunciat al·legant que és fals. Després del seu missatge, la intèrpret ha rebut centenars de respostes dels seus seguidors, que s’han mostrat incrèduls que la mateixa Sharon Stone hagi hagut de recórrer a aplicacions de cites donada la seva popularitat i el seu atractiu. Alguns fins i tot pensaven que tot això respon a algun tipus de publicitat encoberta.

Notícies relacionades

«Si tu ets a Bumble, no hi ha cap esperança per a la resta»«Bumble et tanca les portes, però jo t’obro les del meu cor» i «No em puc creure que facis aquest tipus de publicitat» han sigut alguns dels comentaris més repetits a Twitter.

Solucionat el problema, des del perfil oficial de Bumble els seus portaveus han volgut fer broma amb l’error assegurant que la presència de Sharon Stone entre els solters de l’aplicació ha sorprès moltes persones: «Els nostres usuaris han pensat que eres massa bona per ser veritat».

Temes:

Sharon Stone