ESTRELLA GENEROSA

Freddie Mercury continua enviant regals per Nadal

28 anys després de la seva mort, el cantant continua tenint gestos cap a la seva família i amics gràcies a una clàusula que va deixar en el seu testament

undefined17622509 freddie mercury  queen191224131502

undefined17622509 freddie mercury queen191224131502

1
Es llegeix en minuts

Freddie Mercuryva morir el 24 de novembre de 1991, però, 28 anys després, els seus pròxims encara segueixen rebent regals nadalencs del carismàtic i icònic vocalista de Queen. Conegut per la seva gran generositat, el músic va ordenar en el seu testament que els grans magatzems londinencs Fortnum & Mason enviessin una panera de Nadal cada any a amics pròxims i els seus fillols, tots ells apuntats en una llista escrita pel cantant abans de morir.

Els familiars reben el regal amb la factura pagada per l’herència del músic, una cosa que cataloguen des dels grans magatzems com «un gest encantador», ha afirmat un portaveu dels grans magatzems a ‘Mail Online’.

L’últim a parlar de la generositat de l’artista ha sigut Elton John en la seva recent autobiografia, a les pàgines de la qual recorda com el matí de Nadal de 1991, un mes després de la seva mort, va rebre una pintura d’aquarel·la com a regal pòstum.

Notícies relacionades

«Com explico al meu llibre, el meu nom de ‘drag’ és Sharon i el de Freddie era Melina. En una preciosa funda de coixí vaig rebre una pintura d’aquarel·la. En la nota que venia hi deia ‘estimada Sharon, vaig veure això en una subhasta i vaig pensar que t’encantaria. T'estimo, Melina’». Elton John relata que va quedar emocionat amb el gest: «Ell s’estava morint i encara pensava en els seus amics. Encara tinc la funda de coixí al costat del meu llit. Aquest era el tipus de persona que era Freddie. Estava molt ple d’amor i vida», conclou.