DECLARACIONS A 'VANITY FAIR'

Mar Torres, sobre Froilà: «Ell és el meu bastó i jo el seu»

L'hereva d'El Pozo parla sobre la seva relació amb el nebot del Rei i els seus plans de futur

lmmarco51409562 27 11 2019 mar torres  en su reportaje para la revista vanit191217133121

lmmarco51409562 27 11 2019 mar torres en su reportaje para la revista vanit191217133121 / CEDIDA POR VANITY FAIR

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

La nòvia intermitent  de Froilà, el nebot del Rei, i  hereva del grup El Pozo, la jove murciana Mar Torres, s'ha estrenat com a 'influencer' i ja coqueteja amb «fer moda». Fins i tot la representa una agència. 

Als seus 21 anys, la noia ha saltat a l'arena de la premsa rosa més castissa per la porta gran, una entrevista amb estilismes incorporats a 'Vanity fair', en què ha recordat que va conèixer el fill gran de la infanta Elena  i Jaime de Marichalar fa cinc anys, al Colegio Episcopal Sagrada Familia de Sigüenzaa, a Guadalajara.

«Bé, una mica peces»

«Allò va ser el més dur de la meva vida. ¡Vivia en un convent! Et treien el mòbil, et feien menjar tot el menjar del plat... En Felip [Joan Froilà] i jo ens buscàvem durant l'esbarjo. Es va convertir en algú molt important per a mi. ¡Des d'aleshores som carn i ungla! «Som iguals: bonets, però una mica peces. «Ell és el meu bastó i jo el seu. La nostra relació no s'acabarà mai».

Torres també explica què li va dir Froilà fa tot just un mes, quan ella obria el seu perfil d'Instagram al públic. «Tu i les teves bogeries. Sisplau, no t'estavellis». Ho va fer després d'haver netejat el seu compte: no hi ha ni una sola foto de Froilà (abans n'hi havia) ni amb absolutament cap membre ni de la seva família política ni de la seva pròpia (i això que té tres germans). Tampoc hi ha pràcticament res amb les seves amigues. Per trobar una cosa ressenyable, hi ha un posat en una discoteca amb Carlota Cortina, una de les filles bessones d'Alberto Cortina. Final de les seves connexions si tenim en compte les seves xarxes. 

Però la seva sortida al món digital ha sigut un èxit: 25.000 seguidors en un mes. «El pitjor d'aquest 'boom' han sigut les crítiques. N'hi ha hagut alguna de molt dura. Però ho he posat tot en mans dels meus advocats. També m'ha servit per rebre l'afecte de la meva gent. La meva família em recolza, però està una mica en alerta». La nòvia de Froilà és neta de Tomás Fuertes, propietari del grup Fuertes, un hòlding valorat en mil milions d'euros. La seva família té nombroses empreses agroalimentàries, immobiliàries, hoteleres i, fins i tot, parcs temàtics.

La trobada amb la reina Sofia 

En l'entrevista a 'Vanity fair', Mar Torres parla d'un assumpte que no sabem què li haurà semblat a la seva família política: la seva trobada amb la reina Sofia. «Estava nerviosa per saludar-la. Després de l'acte li vaig preguntar a en Felip què li havia semblat a la seva àvia. Em va dir que a la Reina li havia agradat per a ell. Li vaig caure bé».

També han sigut pràcticament 'objecte d'Estat' aquests dies els retocs facials a què s'ha sotmès. Fa unes quantes setmanes ella mateixa assegurava, posant davant d'una clínica en el seu Instagram, que es realitzaria «la meva cirurgia de 'bichectomia'». En la revista indica: «Només m'he operat el nas; una simple intervenció per marcar pòmul i estilitzar el rostre. Fa un temps em vaig posar una mica de llavis, però res més. ¡Només tinc 21 anys!».

I, sobre el seu futur, indica: «M'interessa molt la indústria de la moda. No sé encara on enfocar-me, però estic pensant seriosament a cursar els dos últims anys de la carrera a Londres o Milà […...] M'agrada cridar l'atenció. Em diuen que el meu 'look' és semblant al de Rihanna. Voldria tenir el meu propi negoci, una firma de roba».

Notícies relacionades

Dimarts va tenir la seva estrena en un 'photocall' al Círculo de Bellas Artes de Madrid. Convidada a la crida de Winter Anthem Gala, que es presenta com «un esdeveniment hivernal de la comunitat digital espanyola per l'apoderament de les dones i amb caràcter benèfic», es va mostrar menys comunicativa i no va dir ni una paraula del seu nòvio. I, quant al seu estilisme, una evidència, es va passar. Maquillada en excés, semblava més gran del que en realitat és. 

Molta més metxa per al Partit Froilanista a Galícia, el satíric partit que l'1 d'octubre del 2017, coincidint amb el celebrat a Catalunya, va sortir un mandat per a Felip Joan Froilà: que elegeixi la corona del Regne de Galícia en lloc de la «xarcutera», l'hereva de l'imperi d'embotits El Pozo.