PRESUMPTA VÍCTIMA DEL PRÍNCEP ANDREU

Virginia Giuffre denuncia amenaces de mort

Després de la seva entrevista a la BBC per parlar dels abusos del príncep Andreu i del pedòfil Jeffrey Epstein

lmmarco51184016 in this image taken from video issued by the bbc  virginia r191213131051

lmmarco51184016 in this image taken from video issued by the bbc virginia r191213131051

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després que Virginia Giuffre concedís la seva primera entrevista en televisió per denunciar els suposats abusos a què va ser sotmesa per part del príncep Andreu i del pedòfil Jeffrey Epstein –que es va suïcidar l’estiu passat en una presó de Nova York–, la nord-americana assegura que ha rebut amenaces de mort a través de les xarxes socials.

La nord-americana ha volgut deixar clar en el seu missatge que no té cap intenció de suïcidar-se per si algun dia li arribés a passar-la alguna cosa. «Vull deixar constància pública que de cap manera o forma em suïcidaré. L’hi he fet saber al meu terapeuta i al meu metge». En cas que li passés res, Giuffre demana que protegeixin la seva família: «Si em passa res, pel bé de la meva família, no deixeu que això s’acabi i ajudeu-me a protegir-los. Molta gent dolenta vol veure’m abandonar».

Notícies relacionades

Durant la seva intervenció a la BBC Giuffre va assegurar que va la van obligar a mantenir relacions amb el fill de la reina Isabel II i que «no va durar gaire» i que va ser «desagradable». «Ell sap què va passar. Jo sé què va passar i només un de nosaltres està dient la veritat, i sé que soc jo», va dir taxativa en la seva declaració. El príncep Andreu va haver de dimitir de les seves funcions públiques després de les explicacions donades per la seva part en una altra entrevista a la BBC.

Després de rebre diversos missatges de recolzament, Giuffre prossegueix: «En resposta a la colpidora quantitat de recolzament que he rebut, vull donar un gran agraïment a tothom que s’ha mantingut al meu costat lluitant pels nostres fills i per tenir un futur més segur. L’FBI m’ha informat que hi ha hagut una amenaça de mort creïble contra mi».