EL SERIAL SEGUEIX

La noia de les fotos amb Cayetano també anuncia demandes

Els advocats de Karelys Rodríguez denuncien l'«assetjament mediàtic» a què s'està sotmetent a la noia relacionada amb el torero

lmmarco51227648 05 12 2019 eva gonz lez y cayetano rivera ponen tierra de po191210130603

lmmarco51227648 05 12 2019 eva gonz lez y cayetano rivera ponen tierra de po191210130603 / OSCAR ORTIZ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El torero Cayetano Rivera Ordóñez anunciava la setmana passada a través d’un comunicat que emprendria accions legals contra tot aquell que hagués insinuat que li havia sigut infidel a la seva dona, la model i presentadora Eva González.

Les amenaces del destre arribaven després que el programa de Telecinco ‘Sálvame’ especulés que havia estat veient-se amb una altra dona i mantenint una relació extramatrimonial. La revista ‘Semana’ va publicar després, amb el títol ‘Cayetano Rivera, amb una amiga a Londres’, unes fotos seves en exclusiva a Londres amb una dona. Rivera Ordóñez es trobava torejant al Perú, però a la seva arribada a l’aeroport es va mostrar taxatiu: «Els demandaré a tots». 

Karelys Rodríguez, l’amiga de Cayetano Rivera, tenerifenca de 26 anys, també amenaça amb mesures legals i demana que «cessin immediatament les informacions publicades». Així ho ha anunciat a través del programa ‘Espejo Público’, d’Antena 3. La seva advocada, Cynthia Ruiz, assegura que «aquest assetjament mediàtic a què s’ha vist sotmesa Karelys suposa un greu perjudici tant a la seva persona com a la seva família, ja que la perjudica fins i tot laboralment, al ser la seva professió completament aliena al món de la denominada premsa del cor».

Notícies relacionades

Per la seva part, la presentadora Eva González no ha dit res sobre això. Després d’una escapada familiar a Sevilla va passar uns dies a París, on va anar a un concert que feia a la capital francesa la cantant Vanesa Martín. 

Les imatges del reportatge van ser preses pel fotògraf Greg Brennan, establert a Londres, que les va fer el passat 11 de novembre a la zona de Westminster. S’hi aprecia Cayetano Rivera prenent una cervesa amb la noia, que al seu torn beu aigua. Tots dos conversen en una cafeteria, asseguts en una taula al costat de la vidriera, es donen la mà, riuen i xerren. Ja al carrer, se’ls veu passejar junts i al torero escriure al seu telèfon mòbil mentre ella l’acompanya.