CONTRA BORIS JOHNSON

Hugh Grant demana el vot porta a porta

«Estem afrontant una emergència nacional», assegura

lmmarco51169421 01 december 2019  england  london  enlish actor hugh grant  191204135748

lmmarco51169421 01 december 2019 england london enlish actor hugh grant 191204135748 / David Mirzoeff PA Wire dpa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actor britànic Hugh Grant ha fet el salt del seu activisme a les xarxes socials en contra del ‘brexit’ i del primer ministre Boris Johnson, a formar part de forma activa de la campanya del Partit Liberaldemòcrata. Mogut pels seus interessos polítics i provant d’evitar que finalment el ‘brexit’ es dugui a terme, Hugh Grant ha sortit al carrer per demanar porta per porta el vot per als candidats que volen revocar el ‘brexit’, el compromís del Regne Unit d’abandonar la Unió Europea, per a les pròximes eleccions el 12 de desembre.

Notícies relacionades

Grant va estar passejant aquest dilluns per Pimlico, un exclusiu barri de Londres, acompanyat per l’exdiputat Chuka Umunna, que després de deixar el seu escó com a laborista al Parlament britànic ara es postula com a candidat del Partit Liberaldemòcrata. I diumenge ho va fer amb la candidata Luciana Berger. 

L’intèrpret té clar el seu objectiu en aquesta cita electoral: els conservadors han de sortir del govern. «Mai m’he involucrat en una campanya electoral en els meus 59 anys, però estem afrontant —no vull semblar dramàtic— una emergència nacional», ha dit.