A LA SEVA RESIDÈNCIA DE BEVERLY HILLS

Troben mort Harry Morton, hereu del Hard Rock Café

La policia investiga les causes de la sobtada mort de l'exnòvio de Lindsay Lohan

undefined51075945 file   in this thursday sept  7  2006  file photo  hollywood191125170140

undefined51075945 file in this thursday sept 7 2006 file photo hollywood191125170140 / Anonymous

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Harry Morton, un reconegut empresari nord-americà, vinculat sentimentalment a diverses estrelles de Hollywood, com Lindsay Lohan i Demi Moore, entre d’altres, va ser trobat sense vida dissabte passat. Es tracta del fill de Peter Morton, fundador dels restaurants Hard Rock Café.

Segons un comunicat del Departament de Policia de Los Angeles, el cos va aparèixer sense vida a la seva residència de Beverly Hills. Les autoritats han assenyalat aquest dilluns que estan investigant les causes de la defunció.

Segons el portal TMZ, l’empresari, de 38 anys, va ser trobat inconscient per un membre de la seva família. Quan van arribar els metges a la seva residència només van poder confirmar la seva mort.

Fundador de la cadena Pink Taco

Morton, que el 2008 va adquirir The Viper Room, on River Phoenix, germà de Joaquin Phoenix, va morir d’una sobredosi de drogues, era el fundador de la popular cadena de restaurants Pink Taco, creada el 1999 quan amb prou feines tenia 18 anys.

Notícies relacionades

L’empresa, mitjançant un comunicat, s’ha referit a la mort de Morton: «Ens entristeix la mort d’Harry Morton,  el fundador de Pink Taco. Harry era un visionari i restaurador avançat al seu temps, i les seves contribucions, tant professionalment a la nostra marca com personalment a les persones amb qui va treballar, van ser nombroses. Els nostres pensaments i condolences estan amb la seva família i amics durant aquest moment difícil».

La figura de Morton es va fer pública gràcies a la relació amorosa que va mantenir amb Lindsay Lohan, que va publicar una imatge en blanc i negre al seu compte d’Instagram per recordar la seva exparella.