DESPRÉS DE PATIR CÀNCER

El gran temor d'Elton John: morir sense veure créixer els seus fills

El cantant es confessa en una entrevista amb Graham Norton que emetrà la BBC el pròxim dia 28

zentauroepp48277640 elton john191119115342

zentauroepp48277640 elton john191119115342 / Stephane Mahe

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El veterà cantant i compositor britànic Elton John (72  anys) ha admès que el «terroritzava» no viure prou per poder veure créixer els seus dos fills després de contreure una infecció després de sotmetre’s a una cirurgia per càncer de pròstata.

Així ho ha reconegut en una entrevista al popular programa britànic de televisió de Graham Norton, ques’emetrà a la cadena pública BBC el pròxim dia 28.

El músic, pare de dos nens, Zachary i Elijah, amb el seu marit David Furnish, havia revelat prèviament en la seva biografia ‘Me’ (Jo) que el 2017 va ser operat amb èxit d’un càncer, després del qual va emmalaltir a causa d’una infecció.

En aquest espai televisiu: ‘Elton John: Uncensored, Sir Elton,’ el músic assenyala que ha viscut un ‘annus horribilis’ amb problemes de salut.

Cantar «amb dolor»

Durant aquella etapa, cita com a exemple una actuació que va fer a Las Vegas en la qual va haver de cantar «amb moltíssim dolor».

«Vaig fer el concert i jo portava bolquers al cap de poc temps de l’operació. Pensava: ‘Si sabessin que ara mateix m’estic fent pipí’, relata al programa de Norton.

Entre confessions personals, recorda a més el moment en què va haver de ser portat molt de pressa a un hospital de Londres, on va estar «a 24 hores d’apagar-se».

«Vaig haver d’aprendre a caminar de nou. Estava extremadament malalt», reconeix, mentre rememora com en aquells moments demanava que no el «deixessin morir» perquè volia «veure créixer» els seus fills.

En to de broma, explica que ara queda «molt poc» d’ell després de l’operació de pròstata i la seva pèrdua de cabells.

«Soc calb, no m’agrada» 

Preguntat per la calvície, el famós músic assegura que se sent «molt content» amb el tupè que porta: «Sí, soc calb. No m’agrada, així que em poso un tupè».

El documental inclou imatges del programa ‘Top Of The Pops’, que no s’han emès en 41 anys, en les quals es veu John amb el seu excompany i mànager John Reid acompanyant-lo a la guitarra durant un espectacle de ‘Rocketman’.

Notícies relacionades

El programa aborda també la complicada relació que va mantenir el cantant amb la seva mare, Sheila, amb qui es va reconciliar abans de la seva mort, el 2017.

«Vaig pensar que havia d’acostar-me a la meva mare. Les coses no estaven bé però s’ha de perdonar», confessa l’ídol que l’any que ve actuarà al Sant Jordi de Barcelona a la seva gira de comiat dels escenaris.