DESPRÉS DE SORTIR DE LA PRESÓ

Lula anuncia el seu casament

L'expresident del Brasil es casarà amb la sociòloga Rosângela da Silva

lmmarco50823475 ame2269  sao bernardo do campo  brasil   09 11 2019   el exp191111140102

lmmarco50823475 ame2269 sao bernardo do campo brasil 09 11 2019 el exp191111140102 / Sebastiao Moreira

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Vull presentar-los una persona especial», va avisar l’expresident Lula da Silva a la multitud eufòrica que va acudir a veure’l a la seva sortida de la presó de Curitiba, on ha estat un any i set mesos. Al seu costat somreia la sociòloga Rosângela da Silva, més coneguda com a Janja. «He aconseguit la proesa de, estant empresonat, tenir nòvia, enamorar-me i que ella accepti casar-se amb mi», va informar segellant l’anunci amb un petó en públic.

Als 74 anys, Lula té la intenció de casar-se abans de finals d’any amb Rosângela, a qui coneix des de fa anys. Dos dels padrins seran el cantant Chico Buarque i Cristiano Zanin, advocat que lidera l’equip de defensa de l’expresident, segons ha anunciat en una entrevista. La idea és que sigui una cerimònia petita, per a la família i els amics més íntims, al desembre, a São Bernardo do Campo, a l’estat de São Paulo, ciutat on viu i on va començar la seva carrera com a sindicalista i polític.

Notícies relacionades

Lula de Silva va estar casat amb Marisa Letícia Rocco més de quatre dècades. Marisa va morir el 2017 com a conseqüència d’un vessament cerebral. Lula va tenir tres fills amb ella: Fábio Luís, Sandro Luís i Luís Cláudio, i també va adoptar Marcos Cláudio, fill d’una relació anterior de Marisa. I ja tenia una altra filla abans, Lurian. 

Durant l’empresonament de Lula, Janja el visitava cada dijous després que la família de l’expresident marxés. Solien xerrar durant gairebé una hora, però no tenia dret al vis a vis, una situació de la qual Lula es queixava sovint.