ACOMPANYADA PEL SEU FILL

Sharon Stone: «No em considero una icona, però estic agraïda que diguin això de mi»

L'actriu va a Madrid a recollir un premi de la revista 'Harper's Bazaar'

lmmarco50761738 graf3496  madrid  05 11 2019   la actriz estadounidense shar191106130842

lmmarco50761738 graf3496 madrid 05 11 2019 la actriz estadounidense shar191106130842 / Maria Munoz

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tot i que hagin passat 27 anys del famós encreuament de cames de Sharon Stone a ‘Instint bàsic’, aquesta imatge continuarà perseguint per sempre l’actriu, que als 61 anys continua explicant que aquell ‘thriller’ dels 90 «es va fer en un moment molt particular per a la societat nord-americana i va tocar les tecles adequades per a la lluita pels drets de la dona i els drets dels homosexuals».

Stone continua sent una dona molt admirada. Així ho ha demostrat durant el seu viatge a Madrid, on l’actriu nord-americana ha anat a rebre un premi de la revista ‘Harper’s Bazaar’, el d’Actitud Icona Internacional.  Stone va posar aquest dimarts per als mitjans en una nit rúfola a l’entrada del Palau de Santoña lluint un vestit de jaqueta de dues peces en color negre amb un maxivolant blanc del dissenyador francès Sthépane Rolland. «La moda és com l’arquitectura: ha de tenir contrastos», explicava somrient. Amb ella hi havia el seu fill Roan, de 19 anys, fruit de la seva relació amb el periodista Phil Bronstein, a qui l’actriu va presentar en espanyol com un «noi guapo». L’actriu és mare de dos fills més.

«Jo no em considero de cap manera una icona, però estic agraïda que altres ho diguin de mi. Crec que és una mica exagerat, però crec que ens encanta exagerar les coses en el món de la moda i la bellesa, perquè és part d’aquesta cultura», va assegurar l’actriu, amb una trajectòria cinematogràfica de més de 40 anys a les espatlles.

Respecte a la fama, reflexionava així per a ‘Harper’s Bazaar’, on ha sigut portada: «Les carreres són com les onades. No es pots estar sempre a dalt de tot. Però jo estic encantada de continuar apareixent a les portades de les revistes. Mai ve malament que mimin l’ego. Soc ambiciosa, sí, vanitosa, potser, però el que importa és que sempre busco treballar amb els millors. He passat per molts alts i baixos en aquesta vida i un ha d’acceptar-ho. Però en aquest moment, em sento molt afortunada. Qualsevol que arriba a aquest punt en la seva vida no ho fa sense lluitar, sense patir. No arribes aquí sense escalar la muntanya».

Stone ha sigut nominada a l’Òscar una vegada, ha guanyat un Globus d’Or, té una estrella al passeig de la Fama de Hollywood i es compten per centenars les portades de revistes que ha protagonitzat. La revista ‘People’ la va anomenar una de les 50 persones més belles del món.

Notícies relacionades

«Em quedaré pocs dies a Madrid, perquè m’encanta Espanya i m’encanta aprendre nous idiomes. Estic millorant amb el meu espanyol», va explicar també l’actriu. «Hi ha molts hispanoparlants a Califòrnia, i estic preocupada per la situació que estan vivint 65.000 persones atrapades a la frontera», va afegir. L’actriu, que desenvolupa també una tasca destacada en la captació de fons per a la lluita contra la sida, es declara «fan de l’art espanyol», i ha aprofitat aquest viatge a Madrid per, com una turista més, fotografiar llocs emblemàtics de la ciutat. En el seu compte d’Instagram ha deixat constància del seu pas per diferents galeries d’art de Madrid. També va estar passejant pel parc del Retiro i sopant al restaurant Hockey.

A la festa de la revista ‘Harper’s Bazaar’ en un palau de Santoña decorat amb milers de bombetes preludi de Nadal també van assistir-hi, entre d’altres, Eugenia Silva, amb un impressionant Versace, acompanyada de l’actor i model Jon Kortajarena, l’empresària Laura Ponte, el model britànic David Gandy, la model Sandra Gago sense el seu marit Feliciano LópezVanesa Lorenzo Carles PuyolRossy de Palma i la seva filla LunaFrancisco Rivera i la seva dona Lourdes Montes, el torero José María Manzanares i la seva dona, Rocío Escalona, l’actriu Mar Saura, Rosana Zanetti i Laura Sánchez. 

Temes:

Sharon Stone