ACTE PROMOCIONAL A L'AMBAIXADA D'ITÀLIA

Isabel Preysler i Jesús Vázquez endolceixen la nit madrilenya

Ferrero Rocher reuneix els seus dos ambaixadors per celebrar els seus 30 anys a Espanya

preysler / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ferrero Rocher ha reunitIsabel Preysler i Jesús Vázquez a l’ambaixada d’Itàlia a Madrid aquest dimecres. Vestits per brillar, el motiu eren els 30 anys de l’arribada de la marca a Espanya. Així que hi havia Isabel Preysler, protagonista de l’anunci més recordat de la firma, i Jesús Vázquez, ambaixador de l’acció que en els últims cinc anys ha omplert de llum cinc pobles de la geografia espanyola: Vall-de-roures, Morella, Rubielos de Mora, Guadalupe i Puebla de Sanabria. Un d’ells serà el lloc elegit per a les campanades de Final d’Any de Telecinco i allà hi haurà Jesús Vázquez, noi Mediaset, potser amb una altra Isabel, Pantoja, amb qui està gravant ‘Idol kids’, ella com a jurat, que ja té una edat.    

Notícies relacionades

Isabel Preysler va fer balanç del millor d’aquest any i no va dubtar a recordar el naixement del seu net Miguel», fill d’Ana Boyer. Respecte a la seva parella, Mario Vargas Llosa, va explicar que es desplaça amb ajuda d’un bastó «perquè ha tingut problemes amb una vèrtebra». Que veu molt bé la seva filla Tamara, però no creu que es fiqui a la cuina per preparar els menús nadalencs. I que al desembre espera anar al concert del seu fill Enrique.

Per la seva part, Jesús Vázquez va explicar que és la primera vegada que treballa amb Isabel Pantoja i que és «tot un personatge» quan apareix al plató, «l’equip fins i tot l’aplaudeix».  «Tenia moltes ganes de conèixer-la». Jesús Vázquez: «Treballar amb ella és facilíssim, és molt bona companya al plató, almenys fins on jo la veig. No ha tingut ni una mala paraula, ni una excentricitat ni res. És molt simpàtica i jo em porto genial amb ella. És molt divertida amb els nens, s’entrega molt amb ells. Està disfrutant molt, s’emociona molt. La gent veurà una Isabel Pantoja diferent, estic desitjant que la vegin».