DENÚNCIA

Paula Echevarría demanda una fan per assetjament

La seguia fins i tot als rodatges a peu de carrer

lmmarco50061475 25 09 2019 paula echevarr a con samsung muy guapa de negro e191030131035

lmmarco50061475 25 09 2019 paula echevarr a con samsung muy guapa de negro e191030131035 / JOSEFINA BLANCO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Paula Echevarría s'ha vist obligada a denunciar una fan que no la deixava tranquil·la, segons explica la revista 'Semana'. L'actriu asturiana hauria estat patint durant mesos l'assetjament d'una seguidora fins que va decidir presentar una denúncia a la comissaria.

Notícies relacionades

Pel que sembla, el que va començar com uns missatges crítics per les xarxes socials, una cosa a què Paula està acostumada, va acabar per convertir-se en amenaces i persecucions. La fan es presentava en situacions quotidianes del dia a dia de l'actriu, fins i tot als rodatges. 

La policia, després de l'avís de l'actriu, va identificar aquesta persona. D'això fa més d'un any i el cas espera el judici. Paula, per la seva part, ha rebutjat fer comentaris sobre el tema. L'exdona de David Bustamante està a punt d'estrenar a Telecinco – té un contracte en exclusiva amb Mediaset– i  una minisèrie d'època adaptada de la novel·la de Sonsoles Ónega titulada 'Después del amor'. A més segueix la seva relació amb la seva parella, el futbolista malagueny Miguel Torres. Amb ell ha estat aquests dies a Verona, on ha assistit a la desfilada d'una coneguda firma de llenceria.