«UN PRIVILEGI I UN SOMNI»

David Bisbal posa veu a 'Frozen 2'

Tant el videoclip com la cançó estaran disponibles des del 8 de novembre a totes les plataformes digitals

undefined50643524 05 06 2019 almer a   david bisbal regresa este martes a la f191029200058

undefined50643524 05 06 2019 almer a david bisbal regresa este martes a la f191029200058 / RAUL MARTINEZ TERREL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

David Bisbalserà l’encarregat de posar la veu al tema final de ‘Frozen 2’, l’estrena de la qual està prevista per al 29 de novembre. El músic d’Almeria interpretarà el tema ‘Mucho más allá’ a la pel·lícula de Disney per a Espanya i Llatinoamèrica. Es tracta de la versió en espanyol de la cançó original «Into the unknown», interpretada per la banda Panic! At the Disco als Estats Units.

Tal com resa el comunicat oficial, la cançó ‘Mucho más allá’ ha suposat per a Bisbal un nou repte professional, ja que pocs artistes al món poden arribar a cobrir tota la diversitat de notes que té aquesta cançó. «És un projecte que ha arribat com una gran sorpresa a la meva vida i a la meva carrera», va comentar el músic. «Estaré eternament agraït que m’hagin convidat a participar en una pel·lícula tan icònica i que ha sigut tan important per a moltíssimes famílies», va afegir. «Estar en un projecte musical d’aquestes característiques és un privilegi i un somni».

Tant el videoclip com la cançó estaran disponibles des del 8 de novembre a totes les plataformes digitals. ‘Mucho más allá’, de Bisbal, també formarà part de la banda sonora original en espanyol de ‘Frozen 2’ de Walt Disney Records, que estarà disponible a partir del 15 de novembre en plataformes digitals.

Notícies relacionades

‘Frozen: El regne del gel’ (2013) és la cinta d’animació més taquillera de la història del cine, amb més de 1.200 milions de dòlars (1.080 euros) de recaptació. Al nostre país la pel·lícula va superar els 16 milions d’euros de recaptació amb més de 2 milions d’espectadors. La seva banda sonora va ser triple disc platí amb més de 3,6 milions d’unitats venudes. ’Let it go’, la cançó estrella de la primera pel·lícula, ha sigut vista més de 670 milions de vegades al Youtube.

A més, el film va guanyar dos premis de l’Acadèmia a millor pel·lícula d’animació i a millor cançó original per ‘Let it go’, i un Globus d’Or al millor llargmetratge animat.

Temes:

David Bisbal