a Instagram

«Estic borratxa ara mateix», el sorprenent vídeo de Maya Hawke

L'actriu, que és filla d'Uma Thurman i Ethan Hawke i s'ha estrenat a 'Stranger Things' i 'Érase una vez en Hollywood', ironitza sobre el glamur del cine

mayahawke axellebauer griffinfilmmagic

mayahawke axellebauer griffinfilmmagic

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Maya Hawke, filla dels actors Uma Thurman Ethan Hawke, ja ha tret el cap a la televisió i el cine. Ha interpretat Robin, la cambrera i amiga de Steve Harrington, en la tercera temporada de ‘Stranger things’, i s’ha ficat a la pell d’una jove de la secta de Charles Manson en l’última de Tarantino, ‘Érase una vez en Hollywood’. Malgrat la seva edat, tan sols té 21 anys, li plouen les ofertes. Una cosa de la qual ella mateixa fa gala en el seu compte d’Instagram, en què ja acumula una legió de 2,8 milions de fans.

Un dels seus pròxims treballs és el film ‘Mainstream’, que arribarà a les sales l’any que ve (encara no té data d’estrena), ha sigut objecte d’una de les seves més recents –i polèmiques– publicacions en el seu perfil a la xarxa social de fotos. Amb el mateix títol de la pel·lícula, l’actriu ha publicat un vídeo en el qual mostra als seus fans un petit cop d’ull per la vida de glamur dels actors de Hollywood. La noia es passeja per un estudi mig despullada, tapant-se amb una jaqueta que subjecta només amb una mà, i amb l’altra porta una ampolla d’aigua de la qual va fent glops.

Notícies relacionades

La càmera la segueix i ella de broma improvisa aquest discurs: «Si us preguntàveu com és ser famós, això és. És molt glamurós i sexi i tothom vol ficar-se al llit amb tu i besar-te tota l’estona. La gent et dona un munt de menjar gratis i alcohol gratis. Bàsicament no pago mai per res. Estic borratxa ara mateix». Amb el mateix humor escriu el text que acompanya a la gravació: «‘Mainstream’ 2020 (a més em vaig fer teràpia de ventoses, no em va atacar un pop)» (una picada d’ullet sobre les marques que s’aprecien a la seva esquena durant el passeig).

Maya Hawke i Joe Keery, Robin i Steve en la tercera temporada de ‘Stranger things’. / NETFLIX

‘Mainstream’ –sobre un triangle amorós en l’era d’internet que dirigeix la neta de Francis Ford Coppola, Gia–, no és l’únic treball que ocupa actualment Maya Hawke. També té pendent la quarta temporada de ‘Stranger things’.