I SEGUEIX AMB L'ESPECTACLE

Lady Gaga cau amb un fan durant un concert a Las Vegas

«¿Podries oblidar el que acaba de passar?», li diu fent broma

lmmarco50455462 file photo  61st grammy awards   show   los angeles  califor191018164706

lmmarco50455462 file photo 61st grammy awards show los angeles califor191018164706 / Mike Blake

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mentre realitzava aquest dijous uns dels seus xous de la gira ‘Enigma’ a Las Vegas, Lady Gaga va tenir una forta caiguda, però després va continuar l’espectacle com si no hagués passat res. Va ser quan la diva va convidar un fan, de nom Jack, a pujar a l’escenari. El jove no ho va dubtar i es va acostar a l’artista molt emocionat. Ella, per la seva banda, li va pujar a sobre i una vegada als seus braços, va començar a saltar i va perdre l’equilibri. Va ser llavors quan tots dos van acabar a terra.

Notícies relacionades

Ni l’artista, que pateix fibromiàlgia, ni el Jack van resultar ferits i la cantant va continuar amb el seu xou i fins i tot es va atrevir a fer broma sobre el fet: «És meravellós. Ens estimem tant l’un a l’altre que vam caure del maleït escenari». I va afegir fent una referència a l’emblemàtica escena de Titanic: ‘Som com el Jack i la Rose (...). Crec que hauríem de prendre un te al cap i a la fi». Poc després, quan va cantar ‘Million reasons’, es va dirigir de nou al Jack: «No et preocupis, estem bé. No és la teva culpa. (...) ¿Podries prometre’m una cosa? ¿Pots oblidar el que acaba de passar?». 

La diva ha sorprès també els seus fans amb unes fotos en què explica la seva rutina després d’un concert. Fa un bany que dura d’uns 5 a 10 minuts en una banyera plena de glaçons, després un altre amb l’aigua més temperada durant 20 minuts i acaba descansat sobre el llit fent amb un vestit de descompressió i amb un antifaç de gel durant uns altres 20 minuts.

Temes:

Lady Gaga