REUNIÓ FAMILIAR

Angelina Jolie porta els seus fills a l'estrena de 'Maléfica'

L'actriu va comptar amb els seus fills, excepte Maddox, en la presentació de 'Maléfica: Mestral del Mal' a Los Angeles

lmmarco50163755 los angeles  california   september 30   l r  pax thien joli191001134932

lmmarco50163755 los angeles california september 30 l r pax thien joli191001134932 / KEVIN WINTER

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actriu Angelina Jolie va assistir envoltada dels seus fills a l’estrena de ‘Maléfica: Maestra del Mal’ a Los Angeles. Pax, de 15 anys; Zahara, de 14; Shiloh, de 13, i els bessons Knox Vivienne, d’11, van tornar a acaparar els flaixos al Capitan Theatre de Hollywood davant de la mirada orgullosa de la seva mare. Sobre l’alfombra vermella, on no van parar de riure i compartir bromes entre ells. «És meravellós comptar amb el seu recolzament. Ells són els meus amics»,va dir l’actriu, visiblement entusiasmada de poder estar envoltada de tots ells.

Notícies relacionades

L’actriu va aparèixer amb un ‘look’ d'acord amb l’estrena: un vestit negre de Versace d’escot asimètric amb una espatlla al descobert i cobert de lluentons. Com a picada d’ullet al seu personatge de Disney, el vestit lluïa un fermall amb forma d’escorpí amb brillants.

En la trobada faltava el gran, Maddox, de 18 anys, que es troba estudiant la carrera de Bioquímica a la Universitat de Corea del Sud. «Estic molt orgullosa d’ell», va dir Jolie durant una entrevista amb els seus coprotagonistes de ‘Maléfica 2’, Michelle Pfeiffer i Elle Fanning per a ‘Entertainment Tonight’. «Estic tan emocionada que sento que el meu món s’expandeix a mesura que el seu món s’expandeix. Aprenc molt d’ells i m’encanta aquesta etapa». Han passat ja tres anys des que Angelina va sol·licitar el divorci de Brad Pitt