ACTRIU DE PROMOCIÓ

Paula Echevarría: «Estic més grassa, ho sé»

Acaba amb els rumors d'embaràs

lmmarco50061475 25 09 2019 paula echevarr a con samsung muy guapa de negro e190927135311

lmmarco50061475 25 09 2019 paula echevarr a con samsung muy guapa de negro e190927135311 / JOSEFINA BLANCO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nou acte promocional de Paula Echevarría, la presentació del nou telèfon mòbil de Samsung, i nou desmentiment. Al seu firmament més immediat no hi ha plans de casament amb el seu nòvio Diego Torres ni de tenir un fill amb l’exfutbolista, i acaba així amb els rumors que la segueixen com un mantra.

Notícies relacionades

«¿Per què es comenta que estic embarassada? ¿Perquè estic més grassa? Sí ho sé, ho admeto. M’he engreixat sis quilos. ¡Però no! No estic embarassada. Ni tinc plans de casar-me», ha dit l’exdona de David Bustamante, que lluïa un vestit negre amb incrustacions. La jove ha fet broma amb què aquest estiu ha menjat molt a Astúries i a Itàlia, però que ara està començant a posar-se en forma amb ajuda d’un entrenador personal. També ha descartat que es plantegi la maternitat «però això no vol dir que pugui passar sense plantejar-m’ho, i ei, doncs genial».

Després de més d’un any vivint separats perquè l’exfutbolista vivia a Màlaga, la parella per fi comparteix casa a Madrid.  «Ara és quan realment ens estem situant i compartim les tasques», ha revelat l’actriu, que aquest mateix matí ha sortit a córrer en bici amb la seva parella. Paula Echevarría i Miguel Torres van començar la seva relació el 2017, després delsonat divorci d’Echevarría i Bustamante.